Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Σύρμα...ελεγκτές!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Εφαρμογή ενημερώνει real-time που βρίσκονται ελεγκτές στο Μετρό.

Το τεχνολογικό ευφάνταστο βάλθηκαν να αποδείξουν και επί ελληνικού εδάφους, προγραμματιστές οι οποίοι δημιούργησαν εφαρμογή για να ενημερώνουν τους επιβάτες του Μετρό σε πραγματικό χρόνο για τους ελέγχους που γίνονται στις στάσεις του. Μάλιστα η φαντασία τους δεν εξαντλήθηκε εκεί, αφού ακόμα και το όνομα της εφαρμογής χαρακτηρίζεται εκτός από πρωτότυπο και εύστοχο...

Το syrma.gr, αν και σε έκδοση ΒΕΤΑ ακόμα, περιλαμβάνει χάρτη στον οποίο αναβοσβήνει κόκκινο φωτάκι στις στάσεις που πραγματοποιείται έλεγχος,ενώ πατώντας πάνω στην κάθε στάση μπορείς να δεις τι έχει συμβεί όλη την υπόλοιπη ημέρα ή να «δώσεις» κι εσύ με τη σειρά σου την εμπειρία ελέγχου που είχες προειδοποιώντας τους υπόλοιπους υπέρμαχους του... τζάμπα.




Μάλιστα στην ενημέρωση που διαβάζει ή που δίνει κανείς, έχει την δυνατότητα να συμπεριλάβει και περιγραφή των ...υπόπτων ελεγκτών ώστε να είναι πιο εύκολη η αποφυγή τους από τους επιβαίνοντες.

Ένα παράδειγμα περιγραφής το παρακάτω...



Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως η αποτελεσματικότητα του syrma.gr εξαρτάται από τον αριθμό και την προθυμία των χρηστών, οι οποίοι όταν διαπιστώσουν κάποιον έλεγχο θα πρέπει να τον αναφέρουν στην ιστοσελίδα.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.