Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Ξεκινούν τη Δευτέρα οι δοκιμαστικές εκπομπές για τις Πανελλαδικές

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Θα πραγματοποιηθούν μέχρι και τις 15 Μαΐου.

Τη Δευτέρα 27 Απριλίου θα ξεκινήσουν οι δοκιμαστικές εκπομπές για τις πανελλαδικές εξετάσεις Γενικού Λυκείου, με τις οποίες θα διαπιστωθεί η λειτουργική ετοιμότητα του συστήματος.

Οι εκπομπές θα γίνονται με τα Γενικά Λύκεια που θα λειτουργήσουν ως Εξεταστικά κέντρα για τις πανελλαδικές εξετάσεις των ημερησίων και εσπερινών Λυκείων (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Β΄) καθημερινά, εκτός Σαββάτου και Κυριακής από τις 27 Απριλίου μέχρι και τις 15 Μαΐου τις ώρες 10:00 – 11.30 π.μ για όλα τα Εξεταστικά Κέντρα και τις ΕΕΔΔΕ. Δεν θα γίνουν δοκιμαστικές εκπομπές μόνο στις ημέρες 6,7 και 8 Μαΐου.

Σε έγγραφο του υπουργείου Παιδείας επισημαίνεται ότι τη Δευτέρα 27 Απριλίου 2015, πρώτη ημέρα έναρξης των δοκιμαστικών εκπομπών στις 10:00 π.μ., οι υπάλληλοι από το κέντρο εκπομπής του ΥΠΟΠΑΙΘ θα γνωστοποιήσουν στο σύνδεσμο της οικείας ΕΕΔΔΕ τα τηλέφωνα επικοινωνίας με το κέντρο εκπομπής, με τα οποία θα έρχεται σε επαφή και θα ζητήσουν από τους συνδέσμους επιπλέον τηλέφωνα επικοινωνίας.

Κατά τη διάρκεια των δοκιμαστικών εκπομπών οι χειριστές του συστήματος στις ΕΕΔΔΕ θα πρέπει να βρίσκονται στη θέση τους αυτοπροσώπως. Αντίστοιχα στα ΓΕΛ, θα πρέπει o χειριστής να λειτουργεί το σύστημα, να επικοινωνεί με το σύνδεσμό του και να τον ενημερώνει για τη διαδικασία.

Σημειώνεται ότι τις ημέρες διενέργειας των εξετάσεων οι ως άνω χειριστές θα πρέπει να είναι στις θέσεις τους και να έχουν σε ετοιμότητα το σύστημα από τις 06.30 π.μ.

Το υπουργείο παρακαλεί για την κοινοποίηση της εγκυκλίου στα Γενικά Λύκεια που θα λειτουργήσουν ως Εξεταστικά κέντρα στις πανελλαδικές εξετάσεις, ώστε από τη Δευτέρα 27 Απριλίου 2015 και στις προκαθορισμένες ως άνω ώρες και μέρες των δοκιμαστικών εκπομπών οι χειριστές του συστήματος να είναι στη θέση τους με το σύστημα σε ετοιμότητα.

Εφίσταται ιδιαίτερα η προσοχή για την πιστή τήρηση της παρούσας, δεδομένου ότι οι δοκιμαστικές εκπομπές αποτελούν βασικό παράγοντα για τη σωστή οργάνωση και απρόσκοπτη διεξαγωγή των εξετάσεων.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.