Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Δίγαμος έλεγε πως βρίσκεται σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το Facebook «πρόδωσε» τη διπλή ζωή του.

Δύο γάμοι, ένα (φανταστικό) πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων, το ice bucket challenge και το Facebook οδήγησαν τον ευφάνταστο δίγαμο Andrew O'Clee στη φυλακή, όταν η απάτη του αποκαλύφθηκε.

Ο 36χρονος από το Σάρει της Βρετανίας νυμφεύθηκε το 2013 τη Philippa, ενώ ήταν ήδη- και παρέμενε- νυμφευμένος με την πρώτη του γυναίκα, τη Michelle. Για να πείσει μάλιστα τη μητέρα και τον αδελφό του πως είχε χωρίσει από τη Michelle, πλαστογράφησε διαζευκτήριο! Έτσι η οικογένειά του παρέστη με χαρά στον δεύτερο γάμο του, χωρίς να γνωρίζει πως ο πρώτος ήταν σε ισχύ.

Ο Andrew τα είχε σκεφτεί όλα κι έτσι για να εξηγήσει στην πρώτη του γυναίκα την πολυήμερη απουσία του από το σπίτι τους, της είπε πως είχε εμπλακεί στην αποκάλυψη μιας απάτης και πως είχε ενταχθεί σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων! Ακόμα και στη γέννηση του παιδιού τους εμφανίστηκε με πέντε ώρες καθυστέρηση και είπε πως έπρεπε να αποχωρήσει με αστυνομική συνοδεία…

Το κουβάρι της διπλής ζωής του άρχισε να ξετυλίγεται όταν ο μικρός γιος του αδελφού του τον έκανε tag στο Facebook προκαλώντας τον στο ice bucket challenge.



Στο βίντεο ο μικρός ανέφερε τον «θείο Andrew και τη θεία Philippa». Ο 36χρονος ανταποκρίθηκε στην πρόκληση και ανέβασε με τη σειρά του το δικό του βίντεο στο Facebook, όπου το ανακάλυψε η πρώτη του σύζυγος. Οι αποκαλύψεις ήταν καταιγιστικές αφού η Michelle βρήκε και φωτογραφίες από τον δεύτερο γάμου του… άνδρα της και ειδοποίησε την αστυνομία.

Ο O'Clee καταδικάστηκε σε οκτάμηνη φυλάκιση με την κατηγορία της διγαμίας.

Όπως αποκαλύφθηκε στο δικαστήριο, είχε γνωρίσει τη Michelle το 2000 και ο γάμος τους έγινε το 2008. Η σχέση του με
την Phillipa άρχισε το 2011, όταν με την Michelle έκαναν προσπάθειες να κάνουν παιδί.

«Εκ των υστέρων συνειδητοποιώ πως δεν έπρεπε να εμπιστευτώ τον Andrew», είπε η Michelle στο δικαστήριο. «Το 2012 μου είπε πως είχε βρει καινούρια δουλειά που αφορούσε κάποια απάτη κι έτσι ο ίδιος και οι συνάδελφοί του έπρεπε να μεταφέρονται κάθε βράδυ σε ασφαλή χώρο, ο οποίος έπρεπε να παραμείνει κρυφός. Δεν έπρεπε να πω τίποτα στην οικογένεια και τους φίλους μας, με είχε πιάσει παράνοια, φοβόμουν διαρκώς για την ασφάλειά μου. Κοιτώντας πίσω νιώθω εντελώς χαζή και αφελής που δεν κατάλαβα πως κάτι έτρεχε».



«Όταν ανακάλυψα πως είναι δίγαμος ο κόσμος μου κατέρρευσε με την αποκάλυψη της απίστευτης προδοσίας», κατέληξε.

Ο δικηγόρος του 36χρονου υποστήριξε πως αντιμετωπίζει προβλήματα εγκατάλειψης καθώς στα 15 του χρόνια οι γονείς του πήραν διαζύγιο.

Η δεύτερη γυναίκα του πάντως δήλωσε πως θα παραμείνει στο πλευρό του...




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.