Παρασκευή 10 Απριλίου 2015

«Έφυγε» η αθλήτρια-παράδειγμα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Έχασε τη μάχη με την επάρατη νόσο η Λόρεν Χιλ, που πάλεψε γενναία με την αρρώστια της και κατάφερε να κάνει πραγματικότητα το όνειρό της να παίξει κολεγιακό μπάσκετ.

Θλίψη σκόρπισε στην παγκόσμια αθλητική κοινότητα η είδηση πως η Λόρεν Χιλ έφυγε από τη ζωή στα 19 της χρόνια.

Το Δεκέμβριο του 2013 είχε διαγνωστεί πως έπασχε από μια σπάνιας μορφή καρκίνο στον εγκέφαλο και η κατάσταση ήταν μη αναστρέψιμη. Η ίδια έβαλε πείσμα να καταφέρει να κάνει πραγματικότητα το όνειρό της να αγωνιστεί έστω και σε ένα παιχνίδι του κολεγιακού πρωταθλήματος μπάσκετ. Και τα κατάφερε με το Mount St Joseph, παίζοντας στις 2 Νοεμβρίου σε ένα κατάμεστο γήπεδο που την αποθέωσε, αλλά και σε αρκετά ακόμη παιχνίδια.



Το Νοέμβριο λόγω της επιδείνωσης της κατάστασής της αναγκάστηκε να αποσυρθεί αναλαμβάνοντας τιμής ένεκεν τη θέση της βοηθού προπονητή, ενώ αφιερώθηκε σε καμπάνιες για τη συγκέντρωση χρημάτων με σκοπό την καταπολέμηση της ασθένειάς της καταφέρνοντας να μαζέψει περισσότερα από 1,5 εκατ. δολάρια.

Η καρδιά της δεν άντεξε και έφυγε πριν λίγες ώρες από τη ζωή, αφήνοντας πίσω τους γονείς της, δύο αδέρφια, αλλά και εκατομμύρια ανθρώπων για τους οποίους αποτέλεσε παράδειγμα θέλησης για ζωή.


Πηγή: http://www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.