Παρασκευή 10 Απριλίου 2015

Σε ισχύ το απαγορευτικό στα λιμάνια

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πού χρειάζονται αλυσίδες για τα ΙΧ.

Με όλα τα μέσα εγκαταλείπουν οι Αθηναίοι το κλεινόν άστυ λόγω των διακοπών του Πάσχα.

Ωστόσο σημαντικά προβλήματα εντοπίζονται στα λιμάνια.

Σύμφωνα με το δελτίο της ΕΜΥ οι άνεμοι έχουν ενισχυθεί και φτάνουν τοπικά στο Αιγαίο τα 8 με 9 μποφόρ.

Το βράδυ της Μ. Πέμπτης σε ασφαλές αγκυροβόλιο στο λιμάνι της Σύρου, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, επέστρεψε το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Μύκονος» που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο από Πειραιά προς Σύρο, Μύκονο, Εύδηλο, Καρλόβασι, Βαθύ.

Στο πλοίο επιβαίνουν 429 επιβάτες, 43 ΙΧ, 23 φορτηγά και 14 δίκυκλα.

Από το απόγευμα βρίσκεται σε ισχύ απαγόρευση απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, λόγω ισχυρών ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν τοπικά τα 9 μποφόρ.

Νωρίτερα η ΕΜΥ εξέδωσε δελτίο αναγγελίας θυελλωδών ανέμων για βορειοανατολικό, κεντρικό και νοτιοδυτικό Αιγαίο, Ικάριο, νότιο Ευβοϊκό, Στενό Καφηρέα, Κρητικό, Καρπάθιο και θάλασσα Σάμου.

Με αντιολισθητικές αλυσίδες γίνεται η κυκλοφορία των οχημάτων, από και προς τα Καλάβρυτα, αλλά και στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της περιοχής λόγω του χιονιού.

Ειδικότερα, αντιολισθητικές αλυσίδες είναι απαραίτητες στην επαρχιακές οδούς Πατρών - Καλαβρύτων, μέσω Χαλανδρίτσας, Αιγίου - Καλαβρύτων, μέσω Πτέρης, Διακοπτού - Καλαβρύτων, μέσω της ιεράς μονής Μεγάλου Σπηλαίου, Καλαβρύτων - Κλειτορίας μέσω Λουσών και Ακράτας – Ζαρούχλας.

Επίσης, αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται στους επαρχιακούς δρόμους, που οδηγούν προς το χιονοδρομικό κέντρο των Καλαβρύτων.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.