Παρασκευή 10 Απριλίου 2015

Βρέφος στην Ξάνθη πέθανε από ασιτία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το πήγαν νεκρό οι γονείς του στο Νοσοκομείο.

Σοκ προκαλεί η είδηση πως ένα βρέφος στην Ξάνθη πέθανε εξαιτίας της ασιτίας. Όπως μεταδίδουν τοπικά Μέσα Ενημέρωσης η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ως αιτία θανάτου την ασιτία ενώ οι γονείς κρατήθηκαν από την Αστυνομία για μερικές ημέρες. Πάντως, τα αίτια που οδήγησαν ένα βρέφος, μερικών μόλις εβδομάδων, από την Ξάνθη στον θάνατο διερευνούν οι Αρχές.

Η σωρός, σύμφωνα με το ThrakiToday.com, εξετάστηκε από τον ιατροδικαστική κ. Νίκο Κιφνίδη και διαπιστώθηκε ως αιτία θανάτου η ασιτία.

Οι γονείς μετέφεραν αρχικά το βρέφος στο Νοσοκομείο όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του ενώ στη συνέχεια παραγγέλθηκε νεκροψία - νεκροτομή από την οποία προέκυψαν τα παραπάνω. Πρόκειται για πολύτεκνη οικογένεια, με το νεογέννητο βρέφος να αποτελεί το τελευταίο μέλος αυτής, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο το ίδιο να αντιμετώπιζε προβλήματα ανάπτυξης.

Για τον αιφνίδιο θάνατο του βρέφους αλλά και τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικές εξέτασης ενημερώθηκαν οι Αστυνομικές Αρχές ενώ οι γονείς του κρατήθηκαν για μερικές ημέρες και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.

Οι εργαστηριακές εξετάσεις γύρω από τον θάνατο του βρέφους δεν έχουν ολοκληρωθεί και αναμένονται αποτελέσματα ιστολογικών εξετάσεων τα οποία ενδεχόμενα να φωτίσουν περισσότερο την υπόθεση.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.