Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Έργο ζωής, για Αμπιντάλ, το ίδρυμα για τα παιδιά με την επάρατη νόσο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο Ερίκ Αμπιντάλ παρουσίασε στη Βαρκελώνη το ίδρυμα που δημιούργησε για να βοηθήσει παιδιά που δίνουν μάχη με την επάρατη νόσο.

Έργο ζωής για Αμπιντάλ

Η δική του νίκη θέλει να αποτελέσει φάρο για τα μικρά παιδιά που έχουν την ατυχία να δίνουν μάχη με τον καρκίνο. Ο Ερίκ Αμπιντάλ παρουσίασε στη Βαρκελώνη το ίδρυμα που δημιούργησε για αυτό το σκοπό.

Μια σειρά από δράσεις, από συμμετοχή σε αγώνες για τη συγκέντρωση χρημάτων ή τις δυνατότητες άθλησης σε παιδιά που πάσχουν από την ασθένεια, περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του ιδρύματος.

«Ξέρουμε τις ανάγκες που έχουν αυτά τα παιδιά και οι οικογένειές τους», δήλωσε ο Ερίκ Αμπιντάλ, που νίκησε τον καρκίνο στο ήπαρ. «Γνωρίζω πως αποτελώ παράδειγμα για πολύ κόσμο επειδή κατάφερα να νικήσω την ασθένεια αυτή. Ήμουν τυχερός που κατάφερα να νικήσω δύο φορές τον καρκίνο και αφότου έκανα μεταμόσχευση. Είμαι περήφανος γι’ αυτό και θέλω να βοηθήσω κι άλλους ανθρώπους να τα καταφέρουν», πρόσθεσε ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού, που συνεργάζεται πλέον από διαφορετικό πόστο με την ερυθρόλευκη ΠΑΕ.


Πηγή: http://www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.