Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις από την Ελληνική Εταιρεία Αναπαραγωγικής Ιατρικής

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σε συνεργασία με την «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», τον ΙΣΑ και το Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Με κοινό στόχο την εθελοντική προσφορά υπηρεσιών υγείας προχώρησαν ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών με την Ελληνική Εταιρεία Αναπαραγωγικής Ιατρικής (ΕΕΑΙ) και τη συνεργασία του Ιατρικού Συλλόγου αλλά και του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αθηνών.

Η παροχή υπηρεσιών υγείας με μέσα από Κοινωνικό Ιατρείο και Κοινωνικό Φαρμακείο σε εξεταζόμενους/ες θα γίνεται κυρίως μέσω των φορέων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και του Φιλανθρωπικού Οργανισμού της «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» αλλά και των δήμων του λεκανοπεδίου Αττικής.

Πέραν του κυρίου στόχου προσφοράς σε παθολογικές καταστάσεις, θα γίνεται και πρωτοβάθμια προληπτική φροντίδα, όπως test PAP και έλεγχος για την εντόπιση τραχηλικής βλάβης της γυναίκας, υπερηχογράφημα έσω γεννητικών οργάνων, εξέταση μαστού, και υπερηχογράφημα μαστών, καθημερινά από τις 9:30 – 17:00.

Θα λειτουργεί επίσης Καρδιολογικό – Παθολογικό – Παιδιατρικό – Χειρουργικό και Δερματολογικό Ιατρείο, δύο φορές την εβδομάδα από τις 9:00 – 14:00. Θα υπάρχει η δυνατότητα να διενεργούνται εργαστηριακές εξετάσεις: Γενική Αίματος, Χοληστερίνη, Σάκχαρο, Ουρία και Τρανσαμινάσες, εάν κρίνεται απαραίτητο.

Κάθε Τετάρτη το απόγευμα από τις 17:00-19:00 θα λειτουργεί επίσης συμβουλευτικός σταθμός ειδικά για ζευγάρια με υπογονιμότητα και με την παρουσία ιατρού γυναικολόγου, εξειδικευμένου στην Ανθρώπινη Αναπαραγωγή, εξειδικευμένης μαίας και ειδικής ψυχολόγου που θα απαντούν στα ερωτήματα του ζευγαριού με πειστικότητα και κατανόηση σύμφωνα με την προϋπάρχουσα καθημερινή εμπειρία και την διεθνή βιβλιογραφία. (Τηλ. Επικοινωνίας: 210-6800525 & 210-6894326).

Το Κοινωνικό Φαρμακείο θα λειτουργεί στον ίδιο χώρο (Παπανικολή 10-Χαλάνδρι), τις ίδιες ώρες, 10:00-14:00 καθημερινά και του Φιλανθρωπικού Οργανισμού ΑΠΟΣΤΟΛΗ (Ήρας 8 & Δέσπως Σέχου - Νέος Κόσμος) που λειτουργούν υπό την προεδρεία του Μακαριωτάτου κ.κ. Ιερωνύμου Β’.

Η προσφορά των ανωτέρω κοινωνικών υπηρεσιών (ιατρικών – φαρμακευτικών) θα γίνεται ανεξάρτητα στο χώρο της Ελληνικής Εταιρείας Αναπαραγωγικής Ιατρικής Παπανικολή 10 – Χαλάνδρι) όπου βρίσκεται και το Συνεδριακό Κέντρο της εταιρείας καθώς και το Εκπαιδευτικό Κέντρο του e-learning Προγράμματος «Ανθρώπινη Αναπαραγωγή» που υλοποιείται από το Καλοκαίρι του 2013 σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αθηνών.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.