Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Νέες αποκαλύψεις για το θάνατο του Ρόμπιν Γουίλιαμς

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Ο Ρόμπιν Γουίλιαμς πέρασε τις τελευταίες ημέρες του σε μία έξαρση παράνοιας, γνωρίζοντας ότι κάτι δεν πάει καλά με τον ίδιο», σύμφωνα με τηλεοπτική εκπομπή της βρετανικής τηλεόρασης που πρόκειται να προβληθεί σήμερα.




Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η Daily Mail, κατά τη διάρκεια ενός «περίεργου» περιστατικού, μόλις μία ημέρα πριν το τραγικό τέλος του οσκαρικού ηθοποιού, ο οποίος είχε διαγνωστεί με Πάρκινσον, ο Ρόμπιν Γουίλιαμς γέμισε τις κάλτσες του με την πανάκριβη συλλογή από ρολόγια που είχε και την μετέφερε σε έναν φίλο του για να την προσέχει.

Ο 63χρονος ηθοποιός, που επίσης είχε διαγνωστεί με περιπτώσεις αϋπνίας και αγχωτικών επεισοδίων, πριν τον θάνατό του, πέρασε τις τελευταίες 24 ώρες του ψάχνοντας στο Διαδίκτυο για φάρμακα, πεπεισμένος ότι έχει κάποια άλλη ασθένεια.

Αυτά και άλλα πολλά, για τις τελευταίες ώρες του αδικοχαμένου σταρ του Χόλιγουντ, αποκαλύπτονται στο σημερινό επεισόδιο της βρετανικής εκπομπής «Autopsy», στην οποία θα προσπαθήσουν να ρίξουν φως στον θάνατο του Ρόμπιν Γουίλιαμς, αναπαριστώντας τις τελευταίες ώρες που βρισκόταν στη ζωή.

Στην εκπομπή ο παθολόγος Dr Richard Shepherd εξηγεί πως η άνοια από την οποία έπασχε ο ηθοποιός, θα μπορούσε να εξηγήσει την αϋπνία, το άγχος, τις παρανοϊκές τάσεις, τις περιόδους σύγχυσης και τη μειωμένη δυνατότητα λήψης αποφάσεων που είχε. Του προκαλούσε όμως και παρανοϊκά συναισθήματα, όπως και εκείνο της μανιοκαταθλιπτικής καταδίωξης.

Βέβαια, οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις δεν σταματούν εκεί, καθώς η εκπομπή αποκαλύπτει πως ο ηθοποιός, πριν κρεμαστεί, είχε προσπαθήσει να κόψει τις φλέβες του. Η πρώτη απόπειρα απέτυχε και ο Ρόμπιν Γουίλιαμς καθάρισε ο ίδιος το μπάνιο από το αίμα του.

Επίσης, στο δωμάτιο του βρέθηκε ένα μπουκάλι quetiapine, το οποίο είναι ένα ισχυρό φάρμακο για τη θεραπεία της σχιζοφρένειας και της διπολικής διαταραχής. Το μπουκάλι ήταν κλειστό, αλλά του είχε χορηγηθεί μια εβδομάδα πριν την αυτοκτονία του.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.