Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Δεκαεπτάχρονη γέννησε στην τουαλέτα εργοστασίου και επέστρεψε στη δουλειά της!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Φοβόταν μήπως απολυθεί.

Κάποια παιδιά είναι τυχερά, γεννιούνται σε μαιευτήρια και απολαμβάνουν αμέσως την αγκαλιά και την αγάπη της μαμάς τους. Άλλα, όπως το βρέφος που γέννησε η 17χρονη Ding Xiaoying είναι λιγότερο τυχερά. Γεννιούνται στην τουαλέτα του εργοστασίου όπου εργάζεται η μαμά τους και εγκαταλείπονται αμέσως προκειμένου εκείνη να γυρίσει στη δουλειά της!

Η 17χρονη από την Κίνα ντρεπόταν να εξομολογηθεί σε οποιονδήποτε πως είναι έγκυος και πως ο σύντροφός της έδωσε λίγo περισσότερα από 100 ευρώ και την εγκατέλειψε.

Όταν έφτασε η ώρα του τοκετού, σύμφωνα με τη βρετανική Mirror, η πανικοβλημένη Ding γέννησε στην τουαλέτα κι αμέσως μετά άλλαξε ρούχα και έτρεξε στη βάρδιά της φοβούμενη πως θα χάσει τη δουλειά της!

Το βρέφος διασώθηκε από μία εργαζόμενη στην ασφάλεια του εργοστασίου που το άκουσε να κλαίει. Η 30χρονη αντίκρυσε έκπληκτη το νεογέννητο στην τουαλέτα και ειδοποίησε την αστυνομία.

Η νεαρή μητέρα συνελήφθη.

«Φοβόμουν να το πω στους γονείς μου γιατί ήξερα πως θα με μαλώσουν. Δεν το είπα σε κανέναν από τους συναδέλφους μου γιατί στην πραγματικότητα δεν έχω φίλους. Κανείς δεν νοιάζεται για μένα», δήλωσε.

Η 17χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις όπου οι γιατροί διαπίστωσαν πως σωματικά ήταν καλά αλλά χρειαζόταν ψυχολογική υποστήριξη. Θα παραμείνει υπό παρακολούθηση και θα της δοθεί χρόνος με το μωρό της ούτως ώστε να μπορέσει να αναπτυχθεί μεταξύ τους ο δεσμός μητέρας- παιδιού.

Η οικογένεια της κοπέλας είπε πως θα την είχαν φροντίσει αν ήξεραν για την εγκυμοσύνη της.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.