Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Μουσουλμάνοι προσεύχονται σε αγώνα της Λίβερπουλ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Οπαδός ανέβασε τη φωτογραφία με τη λέξη «ντροπή» - Επέμβαση από την ομάδα.

Η Λίβερπουλ ανέλαβε δράση κατά του άντρα που ανέβασε στα social media μια φωτογραφία δυο μουσουλμάνων να προσεύχονται στο Άνφιλντ, με τη λέξη «ντροπή» ως λεζάντα.

Ο Stephen Dodds, κατέγραψε με την κάμερά του, τους δικηγόρους Asif Bodi και Abubakar Bhula να προσεύχονται κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου της αναμέτρησης του Λίβερπουλ με την Μπλάκμπερν στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας, στις 8 Μαρτίου.

Ο Dodds πόσταρε την εικόνα στο Twitter την επόμενη ημέρα, με τη λεζάντα: «Οι μουσουλμάνοι προσευχήθηκαν στο ημίχρονο χθες # ΝΤΡΟΠΗ». Η ομάδα με τη σειρά της, εξέδωσε ανακοίνωση που αναφέρει τα εξής:

«Τον περασμένο μήνα, η Liverpool Football Club έλαβε καταγγελίες αναφορικά με ένα tweet που έδειχνε μουσουλμάνους οπαδούς να προσεύχονται κατά τη διάρκεια του ημιχρονίου στο Άνφιλντ, συνοδευόμενη από προσβλητικά σχόλια. Το κλαμπ ανέφερε το συμβάν στην αστυνομία η οποία και ερευνά το περιστατικό… Η Λίβερπουλ θα ήθελε να υπενθυμίσει στους φιλάθλους ότι δεν θα ανεχτεί κάθε μορφή διάκρισης και έχει δεσμευτεί ότι ο σύλλογος και το Άνφιλντ προσφέρουν ένα φιλόξενο και ασφαλές περιβάλλον για όλους τους οπαδούς, ανεξάρτητα από τη φυλή, τη θρησκεία, το φύλο, την ηλικία, την αναπηρία ή το γενετήσιο προσανατολισμό».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.