Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Πολίτης παρέδωσε χειροβομβίδα στην αστυνομία!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τη βρήκε, την έβαλε στο αμάξι του και την πήγε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης.

Πανικός προκλήθηκε το πρωί της Τετάρτης έξω από το κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης όταν ένας κάτοικος της περιοχής προσήλθε για να παραδώσει μια χειροβομβίδα!

Ο ιδιοκτήτης μη κατοικήσιμης οικίας στην περιοχή της Εξοχής βρήκε τη χειροβομβίδα θαμμένη μέσα σε έναν τοίχο. Την αφαίρεσε μόνος του και αποφάσισε να τη μεταφέρει στην αστυνομία.

Ο άνδρας έφθασε με το όχημά του, το οποίο και στάθμευσε έξω από το κτίριο της αστυνομίας, έχοντας μέσα σε σακούλα τη χειροβομβίδα. Άμεσα, όπως ήταν αναμενόμενο, σήμανε συναγερμός με το όχημα να απομονώνεται προληπτικά ενώ η κυκλοφορία πεζών και οχημάτων απαγορεύτηκε στην περιοχή. Μάλιστα τοποθετήθηκε ειδική σήμανση ενώ στο σημείο κλήθηκε και έσπευσε πυροτεχνουργός.

Ο ειδικά εκπαιδευμένος πυροτεχνουργός του Στρατού κλήθηκε για να προσεγγίσει και να απομακρύνει με ασφάλεια τη χειροβομβίδα, σύμφωνα με το thrakitoday.com.

Σημειώνεται πως δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι αντίστοιχο στην περιοχή. Στο παρελθόν και άλλοι προχώρησαν σε αντίστοιχη ενέργεια αν και όπως είναι γνωστό κάτι τέτοιο εγκυμονεί πολλούς κινδύνους. Οι αρχές άλλωστε εφιστούν την προσοχή των πολιτών ώστε να ενημερώνουν την αστυνομία άμεσα σε αντίστοιχα περιστατικά και όχι να προχωρούν μόνοι τους σε αντίστοιχες, επικίνδυνες ενέργειες.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.