Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Σε ποια σημεία του οδικού δικτύου γίνονται έργα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ενημέρωση από την Τροχαία εν όψει των εορτών του Πάσχα.

Ενημέρωση για τα σημεία του εθνικού και βασικού οδικού δικτύου που πραγματοποιούνται ρυθμίσεις λόγω έργων παρέχει η Τροχαία, εν όψει των εορτών του Πάσχα.

Αναλυτικά τα σημεία που πραγματοποιούνται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εκτελούμενων οδικών εργασιών:

- Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου, στο ύψος της χ/θ 20,300 (Σαρανταπόταμος) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, λόγω εκτέλεσης αντιπλημμυρικών έργων και έργων διευθέτησης χειμάρρου.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στο σημείο θα πραγματοποιείται και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από δύο λωρίδες κυκλοφορίας.

- Λεωφ. Ποσειδώνος – Μ. Ασίας, στο τμήμα της από το ύψος του Σταθμού ΗΣΑΠ Νέου Φαλήρου έως και την αερογέφυρα της οδού Γρ. Λαμπράκη, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά, λόγω εκτέλεσης εργασιών κατασκευής τροχιοδρόμου (τραμ).

Η κυκλοφορία των οχημάτων στο σημείο θα πραγματοποιείται από δύο λωρίδες κυκλοφορίας.

- Π.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου, στο ύψος της χ/θ 39,100 (μέχρι τη Μ. Τετάρτη), εκ περιτροπής και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, λόγω εκτέλεσης εργασιών στον Ημικόμβο Μεγάρων.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στο σημείο θα πραγματοποιείται και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, εκ περιτροπής από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος.

Από τις αρμόδιες υπηρεσίες Τροχαίας λαμβάνονται τα απαιτούμενα μέτρα για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας.

Η Τροχαία καλεί τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα σημεία των έργων, να συμμορφώνονται με την υπάρχουσα οδική σήμανση και τις υποδείξεις των τροχονόμων, ενώ για την αποφυγή κυκλοφοριακής συμφόρησης και καθυστερήσεων, μπορούν να χρησιμοποιούν εναλλακτικές διαδρομές ή να εκκινούν νωρίτερα.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.