Κυριακή, 5 Απριλίου 2015

Σέξι αεροσυνοδοί δείχνουν άφθονη σάρκα εντός των αεροσκαφών

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Φωτογραφίες που προκαλούν.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε δέσει τις ζώνες σας και το κάθισμα είναι σε πλήρη όρθια θέση. Ακολουθούν αεροσυνοδοί που μάλλον υπερέβησαν τα εσκαμμένα, και αντί να τσουλούν τους τροχήλατους δίσκους τους στους διαδρόμους των αεροσκαφών, σκανδαλίζουν με τις σέξι πόζες τους στο κόκπιτ και όχι μόνο.

Μια πολωνική εφημερίδα, η Fakt., συνέλλεξε μια σειρά από φωτογραφίες (από διάφορες χρονικές περιόδους) που έχουν ανέβει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στις οποίες απεικονίζονται αεροσυνοδοί να δείχνουν τη σάρκα τους και να ανησυχούν λιγότερο για την ασφάλεια των επιβατών.

Σε μια από τις εικόνες, μια εντυπωσιακή Ρωσίδα δείχνει τα πλούσια προσόντα της ενώ μια συνάδελφός της, σηκώνει το πόδι της ψηλά προς τέρψη των χαμογελαστών πιλότων. Σε μια άλλη φωτογραφία, μια αεροσυνοδός σηκώνει τη φούστα της και αναδεικνύει το εσώρουχό της και δίπλα της ποζάρει εκστασιασμένος ένας άντρας συνάδελφός της.

Η εφημερίδα δημοσίευσε τις εικόνες, με αφορμή την τραγωδία με το αεροσκάφος της Germanwings, με σκοπό να δείξει το κατά πόσο τα ιπτάμενα πληρώματα έχουν πραγματικά την ασφάλεια των επιβατών τους ως κορυφαία προτεραιότητά τους.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.