Κυριακή, 5 Απριλίου 2015

Κλείνουν δρόμοι σε Θησέως και Ποσειδώνος

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Θα διεξαχθούν δύο αγώνες δρόμου.

Διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων σε οδούς των δήμων Καλλιθέας, Μοσχάτου-Ταύρου και Πειραιά έχει προγραμματιστεί σήμερα λόγω διεξαγωγής του αγώνα δρόμου «2ο Attica Run and Fun».

Οι ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην Ανώνυμη οδό Μαρίνας Φλοίσβου, από το ύψος της οδού Ναϊάδων μέχρι τη νοτιοδυτική είσοδο του Ολυμπιακού Κλειστού Γυμναστηρίου Tae Kwon Do από τις 6:00 έως 13:00, καθώς και στη Βοηθητική οδό Λ. Ποσειδώνος, στο τμήμα της μεταξύ της εισόδου του Ολυμπιακού Κέντρου Beach Volley και του Σ.Ε.Φ. από τις 8:00 έως τις 13:00.

Επίσης λόγω του αγώνα δρόμου «4ο Kallithea Run», θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σε οδούς των Δήμων Καλλιθέας, Μοσχάτου-Ταύρου και Πειραιά, ως εξής:

-Ελ. Βενιζέλου (Λ. Θησέως), στο τμήμα της μεταξύ των οδών Γρ. Λαμπράκη και Λ. Ποσειδώνος (Π. Παραλιακή) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από τις 6:00-12:00.

-Λ. Ποσειδώνος (Π. Παραλιακή), στο τμήμα της μεταξύ της γέφυρας Ζησιμοπούλου και της οδού Αιγέως και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από τις 6:00 έως 12:00.

-Λ. Ποσειδώνος (Π. Παραλιακή), στο τμήμα της μεταξύ των οδών Φαληρέως και Αιγέως, ρεύμα κυκλοφορίας προς Καλλιθέα, από τις 8:00 έως 12:00.

-Ανώνυμη οδός που αρχίζει από το Σ.Ε.Φ. και καταλήγει στη Λ. Ποσειδώνος, από τις 8:00 έως 12:00.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.