Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

«Έφυγε» ο Γκρέγκορι Μέρτενς

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Θρήνος στο βελγικό ποδόσφαιρο και στον παγκόσμιο αθλητισμό... Ο Γκρέγκορι Μέρτενς δεν τα κατάφερε να βγει νικητής από τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του και απεβίωσε το απόγευμα της Πέμπτης. Ο 24άχρονος διεθνής Βέλγος αμυντικός της Λόκερεν, που υπέστη ανακοπή καρδιάς την Δευτέρα σε αγώνα της δεύτερης ομάδας του συλλόγου του με το αντίστοιχo τμήμα της Γκενκ, άφησε την τελευταία του πνοή την Πέμπτη το απόγευμα στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν σε τεχνητό κώμα... Σοκαρισμένοι είναι όλοι στην ομάδα του, στην οποία παίζει και ο Γιώργος Γκαλίτσιος...

Το νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν ο άτυχος παίκτης, ανακοίνωσε ότι έγιναν τα πάντα για να σωθεί η ζωή του Μέρτενς, αλλά ο παίκτης «έφυγε» σε ηλικία 24 ετών. Να θυμίσουμε από την Τετάρτη οι γιατροί ανέφεραν ότι η κατάστασή του 24άχρονου κεντρικού αμυντικού είναι πολύ κρίσιμη και ότι λιγοστεύουν οι ελπίδες για την ζωή του.

Συγκλονίζει και η ανακοίνωση της Λόκερεν για το τραγικό συμβάν: «Σήμερα συνέβη κάτι που δεν τολμούσε κανείς να σκεφτεί. Σε λίγες ώρες θα πρέπει να πούμε το τελευταίο «αντίο» στον αγαπημένο μας Γκρέγκορι Μέρτενς. Είμαστε μια ποδοσφαιρική ομάδα, που ζούμε για το ποδόσφαιρο. Ξαφνικά θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι το παν. Ο Γκρέγκορι Μέρτενς παρότι οι γιατροί και όλοι μας κάναμε τα πάντα για να τον κρατήσουμε στην ζωή. Φάνηκε όμως ότι από την πρώτη στιγμή η κατάστασή του ήταν πολύ σοβαρή. Είμαστε κοντά στην οικογένειά του. Νιώθουμε πόσο δύσκολες στιγμές είναι αυτές! Οι συγγενείς του έχουν από όλους στην ομάδα μας τα ειλικρινή συλληπητήρια. Όλοι μας στη Λόκερεν είμαστε συγκλονισμένοι και ειδικά τα νέα παιδιά που ήταν κοντά του και στον αγώνα με την Γκενκ.
Ο Μέρτενς μπορεί να ήταν μόλις 1,5 έτος στην ομάδα, αλλά κατάφερε να ξεχωρίσει και ως προσωπικότητα και λόγω της σεμνότητάς του».

Να θυμίσουμε ότι στο γήπεδο όπου κατέρρευσε ο Γκρέγκορι Μέρτενς, οι γιατροί της ομάδας του προσπάθησαν επί 30 λεπτά να επαναφέρουν τον 24άχρονο παίκτη, αλλά δεν κατέστη δυνατό, οπότε και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο... Το ιατρικό επιτελείο της Λόκερεν τόνισε πάντως ότι ο παίκτης ήταν καλά πριν από τον συγκεκριμένο αγώνα την περασμένη Δευτέρα...

Ο Γκρέγκορι Μέρτενς από το 2011 μέχρι το 2014 έπαιξε στην Σερκλ Μπριζ και είχε 10 γκολ και σε 87 ματς, ενώ από το περασμένο καλοκαίρι ανήκει στην Λόκερεν, στην οποία παίζει και ο Γιώργος Γκαλίτσιος. Να αναφέρουμε πως διεθνείς Βέλγοι όπως οι Τιμπό Κουρτουά, Ρομελού Λουκακού και Κέβιν Ντε Μπράινε εξέφρασαν δημόσια τις προηγούμενες μέρες την στήριξή τους μέσω «Twitter»!






Πηγή: http://www.pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.