Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Τα πιο τρελά τηλεφωνήματα στη βρετανική υπηρεσία ασθενοφόρων

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Με χτύπησαν τα παπούτσια μου επειδή ήταν στενά»!

«Μου έπεσε το μπέργκερ και τώρα τρέχει αίμα», «Έφαγα πολύ junk food», «Κλειδώθηκα έξω από το σπίτι μου», «Με χτύπησαν τα παπούτσια μου επειδή είναι στενά». Μεταξύ σοβαρών τηλεφωνημάτων για κάποια υπαρκτή και σοβαρή ανάγκη, η βρετανική υπηρεσία ασθενοφόρων δέχεται και εκατοντάδες τηλεφωνήματα εντελώς… σουρεαλιστικά.

Σύμφωνα με έκθεση της υπηρεσίας, δέχεται καθημερινά περίπου 2.500 τηλεφωνήματα και την τελευταία διετία δέχθηκε 1.248 κλήσεις που σίγουρα δεν ενέπιπταν στις αρμοδιότητές της.

Πολλές φορές μάλιστα, σύμφωνα με τη Daily Mail, τα πληρώματα σπεύδουν στο σημείο από όπου έχει γίνει η κλήση πιστεύοντας πως πρόκειται για πραγματικά επείγοντα περιστατικά.

Μεταξύ των «τρελών» τηλεφωνημάτων είναι η κλήση μιας γυναίκας που πήρε την υπηρεσία για να πει πως κλειδώθηκε έξω από το σπίτι της και ένας άνδρας που παραπονιόταν για πόνους στα πόδια από τα στενά παπούτσια του. Ένας άλλος άνδρας είχε τηλεφωνήσει λέγοντας πως νιώθει σε λήθαργο επειδή έκανε δίαιτα.

Ο υπεύθυνος της υπηρεσίας Επειγόντων Περιστατικών απηύθυνε έκκληση στον κόσμο να χρησιμοποιούν την κοινή λογική όταν τηλεφωνούν, προσθέτοντας πως οι φάρσες ή τα επιπόλαια τηλεφωνήματα μπορεί να στοιχίσουν ζωές.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.