Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Δωρεά μηχανήματος αιμοκάθαρσης στη Μονάδα του Αγίου Νικόλαου Λασιθίου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το μηχάνημα το παρέδωσε ο Μητροπολίτης Ευγένιος.

Ένα μηχάνημα αιμοκάθαρσης παραδόθηκε σήμερα στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου, από το Κοινωφελές Ίδρυμα της Ιεράς Μητρόπολης Ιεραπύτνης και Σητείας «Παναγία η Ακρωτηριανή» για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών της Μονάδας.

Το μηχάνημα αιμοκάθαρσης τύπου 5008S παρέδωσε ο μητροπολίτης Ευγένιος, συνοδευόμενος από τον δήμαρχο Σητείας και μέλος του ΔΣ του Ιδρύματος Θεόδωρο Πατεράκη, καθώς και τον ειδικό οικονομικό σύμβουλο του Ιδρύματος Νεκτάριο Παπαβασιλείου.

Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος, Μητροπολίτης Ιεραπύτνης & Σητείας Ευγένιος κατά την παράδοση του μηχανήματος ανέφερε ότι το Κοινωφελές Ίδρυμα προχώρησε στη δωρεά αυτή μετά από ομόφωνη απόφαση του ΔΣ, καθώς στη συγκεκριμένη Mονάδα αιμοκαθαρίζονται τακτικά εβδομήντα και πλέον Λασιθιώτες και αποτελεί επιτακτική ανάγκη η εξυπηρέτησή τους, προκειμένου να μη διακομίζονται σε άλλα νοσοκομεία εκτός Νομού Λασιθίου.

Το μηχάνημα παρέλαβε ο διευθυντής της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού, ο οποίος ευχαρίστησε τον κ. Ευγένιο και το Ίδρυμα για τη δωρεά του μηχανήματος.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.