Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Συμμορία παιδόφιλων προσέγγιζε μέχρι και έγκυες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σκοπός τους ήταν να ασελγήσουν στα μωρά, όταν αυτά θα γεννιούνταν...

Συμμορία παιδόφιλών, που η αστυνομία χαρακτήρισε τα εγκλήματά τους ως τα πιο ειδεχθή, βίαζε και κακοποιούσε βρέφη, μωρά και παιδιά και ανέβαζε υλικό από τις αηδιαστικές πράξεις στο διαδίκτυο.

Αυτό που προκαλεί επιπλέον εμετό, είναι ότι τα φρικτά αυτά άτομα χειραγωγούσαν οικογένειες, περιποιούνταν τα ζευγάρια προκειμένου να έχουν πρόσβαση στο μωρό τους. Η αρρωστημένη παρέα, έκανε μέχρι και σχέσεις με εγκύους, με σκοπό να κακοποιήσουν το μωρό τους, όταν αυτό θα ερχόταν στη ζωή….

Τα μέλη της συμμορίας, που ζούσαν σε διάφορες περιοχές στη Βρετανία, όπως αναφέρουν τα διεθνή μέσα ταξίδευαν σε όλη τη χώρα, διένυαν μέχρι και μεγάλες αποστάσεις προκειμένου να προσεγγίσουν τα θύματά τους και να ικανοποιήσουν τις αρρωστημένες τους ορέξεις.

Όλοι τους αντιμετωπίζουν ισόβια κάθειρξη. Οι εφτά άντρες, ηλικίας από 30 έως 51 ετών, είναι οι εξής: John Denham, 49 ετών, Matthew Stansfield, 34 ετών, Robin Hollyson, 30 ετών, Christopher Knight, 35 ετών, Adam Toms, 33 ετών, David Harsley, 51 ετών, και Matthew Lisk, 32 ετών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, που χαρακτήρισε τους δράστες «μεταμφιεσμένα τέρατα», οι παιδεραστές είχαν για βιτρίνα μια αξιοπρεπή οικογενειακή ζωή, ενώ ένας από τους παραπάνω εργαζόταν ως προπονητής και είχε ένα αξιοσέβαστο προφίλ.



 

Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.