Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Οι μελλόνυμφοι είχαν… Άγιο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το αυτοκίνητο τους συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ΚΤΕΛ.

«Άγιο» είχε ένα νεαρό ζευγάρι, σήμερα το απόγευμα στο Βόλο, όταν το αυτοκίνητο που επέβαινε, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με υπεραστικό λεωφορείο του ΚΤΕΛ Λαμίας, που εξετράπη της πορείας του, στο ύψος του Σωρού.

Το ζευγάρι, σύμφωνα με το magnesianews.gr, που είναι μελλόνυμφοι επέβαινε σε αυτοκίνητο με οδηγό έναν 33χρονο και συνεπιβάτιδα τη μέλλουσα σύζυγό του, ενώ το λεωφορείο, οδηγούσε 54χρονος, ήταν σχεδόν γεμάτο και κατευθύνονταν προς τη Λαμία.

Το λεωφορείο, βγήκε από την πορεία, στην προσπάθεια του οδηγού να αποφύγει αυτοκίνητο που βρισκόταν μπροστά του και σταμάτησε απότομα και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το Ι.Χ.Ε όχημα των μελλόνυμφων που κατευθύνονταν προς Βόλο προκειμένου να κανονίσουν τις ετοιμασίες του γάμου τους, που προγραμματίστηκε για τον επόμενο μήνα. Από τη σύγκρουση, ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε κανείς, ενώ το νεαρό ζευγάρι φορούσε ζώνες ασφαλείας.

Για να μην ταλαιπωρηθούν οι επιβάτες του λεωφορείου, ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Βόλου, Δημήτρης Κολυνδρίνης, δρομολόγησε άμεσα άλλο λεωφορείο που παρέλαβε του επιβάτες και τους μετέφερε στον προορισμό τους.
Προανάκριση για το ατύχημα διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βόλου.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.