Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Αστυνομικοί σκοτώνουν εν ψυχρώ έγκυο γυναίκα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ένα σοκαριστικό βίντεο που δείχνει μια νέα εν ψυχρώ δολοφονία εγκύου γυναίκας από αστυνομικούς, ήρθε στο φως της δημοσιότητας από την αστυνομία του Αϊντάχο.


Αστυνομικοί σκοτώνουν εν ψυχρώ έγκυο γυναίκα – ΒΙΝΤΕΟ- ΦΩΤΟ

Στο βίντεο, αστυνομικοί σκοτώνουν μια γυναίκα, μητέρα 3 παιδιά και έγκυο στο τέταρτο, η οποία, βρίσκεται σε κατάσταση έντονης ψυχικής ταραχής με ένα μαχαίρι στο χέρι που απειλεί να αυτοκτονήσει.



Τη γυναίκα είχε μεταφέρει στο νοσοκομείο ο σύζυγός της, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η κρίση, καθώς επί πολλές ώρες η ίδια προσπαθούσε να βλάψει τον εαυτό της. Δυστυχώς όμως η πράξη του αυτή, αντί να της σώσει τη ζωή, τη σκότωσε.

Το περιστατικό συνέβη τον Ιούλιο του 2014 στο Αϊνταχο των ΗΠΑ, όταν η 35χρονη Jeanetta Riley, με ιστορικό ψυχικών διαταραχών, βρέθηκε έξω από το νοσοκομείο Sandpoint και κρατώντας ένα μαχαίρι άρχισε να φωνάζει πως θέλει να αυτοκτονήσει.



Οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο, αντί να πλησιάσουν την έγκυο γυναίκα και να της αποσπάσουν το μαχαίρι προκειμένου να την προστατέψουν από τον εαυτό της, την απείλησαν με τα όπλα και στο τέλος τη σκότωσαν από απόσταση 3 μέτρων περίπου εν ψυχρώ, δίχως η ζωή τους να τεθεί στον παραμικρό κίνδυνο.

Το οπτικό υλικό, το οποίο έδωσε η Αστυνομία του Αϊντάχο στη δημοσιότητα, απεικονίζει τους δυο αστυνομικούς να κατεβαίνουν από το περιπολικό, να την πλησιάζουν και να της φωνάζουν να πετάξει το μαχαίρι. Εκείνη αρνείται και τη σκοτώνουν με 5 σφαίρες, η μια εκ των οποίων την πέτυχε στην καρδιά.

Δείτε το βίντεο:




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.