Τρίτη 7 Απριλίου 2015

"Θαύμα" ο εντοπισμός 11χρονου με αυτισμό μετά από 4 ημέρες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ως θαύμα χαρακτήρισαν οι αρχές τον εντοπισμό ενός 11χρονου αγοριού, που είχε εξαφανιστεί πριν από τέσσερις ημέρες, και το οποίο πάσχει από αυτισμό.

Θαύμα ο εντοπισμός 11χρονου μετά από 4 ημέρες – ΒΙΝΤΕΟ

Το ανήλικο αγοράκι εντοπίσθηκε μετά από πολλές άκαρπες προσπάθειες των αστυνομικών της Μελβούρνης, σε μία πυκνή θαμνώδη έκταση.

Μάλιστα, το ελικόπτερο της αστυνομίας, πετούσε για ώρες πάνω από την περιοχή, βορειοανατολικά της Μελβούρνης, που απέχει λιγότερο από 3χλμ. από το σημείο που είχε εξαφανίστηκε ο ανήλικος, χωρίς να έχουν δει κάποια κίνηση, αλλά καταγράφοντας, από ψηλά, με την κάμερα, την θαμνώδη έκταση.

Αυτό ήταν που τους βοήθησε και να εντοπίσουν τον 11χρονο, αφού παρατηρώντας τα πλάνα που είχαν καταγράψει, ο επικεφαλής της επιχείρησης διάσωσης, Brad Pascoe, παρατήρησε μία κίνηση κι αμέσως ζήτησε να κάνουν ζουμ στην εικόνα, όπου και φάνηκε ολοκάθαρα το 11χρονο αγόρι.

«Είδα απλά κάτι με την άκρη του ματιού μου και ζήτησα να γυρίσουν το ελικόπτερο για να μπορέσουμε να δούμε καλύτερα. Όταν πήγαμε πιο κοντά, είδαμε τον 11χρονο. Όλοι στο πλήρωμα μπορούμε μόνο να φανταστούμε τι περνούσαν οι γονείς του. Είναι τεράστια ανταμοιβή για τις προσπάθειες όλων μας», σημείωσε ο Brad Pascoe.

Όταν είδαν την εικόνα, ενημέρωσαν τις διασωστικές ομάδες στο έδαφος και δεν έχασαν επαφή με την εικόνα του.

Έτσι κατέγραψαν και τη στιγμή που ένας διασώστης κατέβηκε στην πλαγιά και βρήκε τον εξαντλημένο και αφυδατωμένο 11χρονο Luke.

Δείτε το βίντεο:




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.