Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Απεβίωσε ο μπασίστας των Toto

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Έφυγε» από τη ζωή, σε ηλικία 59 ετών, ο μπασίστας του βραβευμένου με Grammy αμερικανικού συγκροτήματος Toto, Μάικ Πορκάρο.



Το συγκρότημα είχε ανακοινώσει τον Φεβρουάριο του 2010 ότι ο Πορκάρο είχε διαγνωστεί με αμυοτροφική πλευρική σκλήρυνση (ALS), μία σοβαρή νευρολογική πάθηση που προκαλεί μυϊκή αδυναμία, αναπηρία και τελικά θάνατο.

«Ο αδελφός μας Μάικ έφυγε ήσυχα στον ύπνο του στις 00:04 εχθές το βράδυ στο σπίτι του, περιβαλλόμενος από την οικογένειά του. Αναπαύσου εν ειρήνη αδελφέ μου», ανάρτησε στο λογαριασμό του στο Twitter ο αδελφός του και κιμπορντίστας των Toto, Στιβ Πορκάρο. Ο ίδιος δεν έδωσε περαιτέρω πληροφορίες.

«Ο αδελφός μου Μάικ Πορκάρο, αναπαύεται πλέον εν ειρήνη. Θα μου λείψει περισσότερο από ό,τι θα μπορούσα να περιγράψω με λέξεις», έγραψε στο Twitter ο κιθαρίστας του συγκροτήματος Στιβ Λούκαθερ. «Στέλνω όλη μου την αγάπη στην οικογένειά του».

Οι Toto σχηματίστηκαν στην Καλιφόρνια τη δεκαετία του ’70 και μερικά από τα πιο γνωστά τους μουσικά κομμάτια περιλαμβάνουν το Hold The Line, Rosanna και Africa.

Το συγκρότημα κέρδισε το 1982 το βραβείο Grammy για το άλμπουμ του Toto IV.




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.