Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Νέο κρούσμα βίαιης επίθεσης σε αγώνα ποδοσφαίρου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Θύμα βίαιης επίθεσης έπεσε διαιτητής στον τοπικό αγώνα πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας, της ΕΠΣ Ηλείας, στον αγώνα μεταξύ της Θύελλας Πύργου και του Πέλοπα Πελοπίου.

Νέο κρούσμα βίαιης επίθεσης σε αγώνα ποδοσφαίρου

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το φύλλο αγώνος, στο 38ο λεπτό, κι ενώ το σκορ ήταν 2-0 υπέρ των γηπεδούχων, ο διαιτητής Β. Βισβάρδης απέβαλε τον πάικτη του Πέλοπα, Π. Δρουβιώτη, με αποτέλεσμα να δεχθεί επίθεση από τον ποδοσφαιριστή.

Ακολούθησε ομαδική επίθεση στον διαιτητή από τους παίκτες του Πέλοπα και, σύμφωνα πάντα με όσα καταγράφηκαν στο φύλλο αγώνος, ο ποδοσφαιριστής Δ. Φωτεινόπουλος γρονθοκόπησε πισώπλατα τον διαιτήτη.

Την ίδια στιγμή, οι οπαδοί του Πέλοπα εκτόξευαν καφέδες και μπουκάλια με νερό στον διαιτητή και τον επόπτη, φωνάζοντας ύβρεις και απειλώντας με εισβολή στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που τελικά δεν έγινε.

Ο παρατηρητής του αγώνα, Δ. Μπουλούτας, κάλεσε την αστυνομία, η οποία έφτασε σε έγκαιρα στο Ενωσιακό γήπεδο και προστάτευσε τον διαιτητή.

Το παιχνίδι φυσικά διεκόπη οριστικά, ο διαιτητής συνέταξε το φύλλο αγώνος και, σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, αναμένονται συλλήψεις με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι επίθεση δέχθηκε και ο ένας επόπτης του αγώνα.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.