Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Τι γίνεται με τα μαλλιά που δωρίζονται;

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Υπάρχουν διάφορες οργανώσεις να δωρίσει όποιος επιθυμεί τα μαλλιά του με τα οποία φτιάχνονται περούκες για παιδιά και μεγάλους.

Όταν ωστόσο τα παιδιά χάνουν τα μαλλιά τους, δεν υποφέρουν μόνο σωματικά. Η αλλαγή στην εμφάνισή τους μπορεί να υπονομεύσει δραστικά την εικόνα του εαυτού τους και σαμποτάρει την αυτοεκτίμησή τους. Κάτι τόσο απλό όσο μια περούκα μπορεί να έχει μεγάλο αντίκτυπο σε ένα μικρό αγόρι ή κορίτσι που αντιμετωπίζει μια τέτοια δύσκολη πρόκληση σε μια τόσο νεαρή ηλικία. Παρατηρώντας την αντίδραση του μικρού κοριτσιού στο τέλος αυτού του βίντεο θα καταλάβετε πολλά.

Προϋπόθεση για να δωρίσει κανείς τα μαλλιά του είναι το μήκος της κοτσίδας που θα κοπεί να είναι ίσο ή μεγαλύτερο των 20 εκατοστών, τα μαλλιά να μην είναι βαμμένα ή με ανταύγειες, ενώ δεν υπάρχει κανένας περιορισμός σε περίπτωση που υπάρχουν λευκά μαλλιά μέσα στην κοτσίδα. Σε δωρεά κοτσίδας μπορεί να προχωρήσουν άνδρες, γυναίκες και παιδιά.

Όσον αφορά την χώρα μας, στην ιστοσελίδα donatehair.gr μπορεί κανείς να βρει τα συνεργαζόμενα κομμωτήρια που αναλαμβάνουν δωρεάν το κούρεμα μαλλιών και τη μεταφορά τους στην εταιρεία που προβαίνει στην κατασκευή περούκας.




Πηγή: http://www.baby.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.