Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Ο πιο δραστήριος πρωταγωνιστής στην ερωτική βιομηχανία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στην Ιαπωνία αντιστοιχούν 70 άντρες ηθοποιοί για 10.000 γυναίκες.

Ένας ιάπωνας πρωταγωνιστής στην ερωτική βιομηχανία κέρδισε λίγη δημοσιότητα όταν παραπονέθηκε στο Twitter ότι υπάρχουν περισσότερες τίγρεις της Βεγγάλης, παρά άντρες ηθοποιοί στη χώρα του που εργάζονται στο πορνό.

Ο Shimiken, με τα κόκκινα μαλλιά-καρφάκια, δεν μπορεί να κρατήσει το… ρυθμό: «Υπάρχουν μόνο 70 άντρες πρωταγωνιστές, έναντι 10.000 γυναικών», έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης . «Με πάνω από 4.000 ταινίες να βγαίνουν κάθε μήνα, ο αριθμός των αντρών απλά δεν είναι αρκετός. Η βιομηχανία μοιάζει με μια τρύπα στον τοίχο που πρέπει να γίνει μεγαλύτερη», σχολίασε.



Η Ιαπωνία παράγει τις διπλάσιες σε αριθμό ταινίες ενηλίκων από ότι οι ΗΠΑ... Ο σκληρά εργαζόμενος Shimiken, το πραγματικό του όνομα είναι Ken Shimizu, προσπαθεί για το καλύτερο σε μια βιομηχανία με κέρδη πάνω από 20 δισεκατομμύρια δολάρια!

Ο νεαρός, έχει να ξεκουραστεί, να κάνει διακοπές, εφτά χρόνια και όπως είπε στο περιοδικό Details, έχει παίξει σε πάνω από 7.000 ταινίες. Θέλετε και άλλες πιπεράτες λεπτομέρειες; Ο χαριτωμένος αυτός άντρας, φημίζεται για την αντοχή του: εργάζεται τουλάχιστον έξι ώρες την ημέρα, μπορεί και σε έξι ταινίες ταυτόχρονα, εφτά ημέρες την εβδομάδα.

Τα τελευταία 18 χρόνια, οπότε και ασχολείται ενεργά με το πορνό, έχει κάνει σχεδόν τα πάντα και με τους πάντες: Από πρώην ποπ σταρ, μέχρι 72χρονες δίδυμες…




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.