Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Διέκοψαν την κυκλοφορία για να σώσουν έναν σκύλο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μία ομάδα από μοτοσικλετιστές διέκοψαν την κυκλοφορία σε αυτοκινητόδρομο για να βοηθήσουν έναν μικρόσωμο σκύλο, που έτρεχε σαστισμένος ανάμεσα στα αυτοκίνητα.

Το βίντεο από το περιστατικό αυτό, που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο, δείχνει μια ομάδα με περισσότερους από οκτώ μοτοσικλετιστές, οι οποίοι σταμάτησαν τα διερχόμενα αυτοκίνητα, κατέβηκαν από τις μηχανές τους και ξεκίνησαν να κυνηγούν ένα σκυλί που είχε φύγει από ένα κοντινό αυτοκίνητο.

Η ομάδα των αντρών προσπάθησε να κρατήσει το μικρό σκυλί μέσα σε ένα αυτοσχέδιο κύκλο, φτιαγμένο από τις μηχανές τους, αλλά ο σκύλος για ένα περίπου λεπτό δεν φαινόταν πως ήθελε να παραδοθεί. Κάποια στιγμή, μάλιστα, ο σκύλος περνά στο αντίθετο ρεύμα, αναγκάζοντας την παρέα των ανδρών να διακόψει την κυκλοφορία και στο άλλο τμήμα της εθνικής οδού για προληπτικούς λόγους.

Οι λεπτομέρειες σχετικά με το περιστατικό είναι λιγοστές, αλλά ο μοτοσικλετιστής ο οποίος φαίνεται να έχει καταγράψει το περιστατικό ακούγεται να μιλά Πορτογαλικά και από τα περίχωρα φαίνεται πως το περιστατικό συνέβη σε αυτοκινητόδρομο κοντά στο São Bernardo, στη Βραζιλία.

Δείτε το βίντεο:




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.