Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Θρίλερ με την εμπλοκή πολιτικού στην υπόθεση Γιακουμάκη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πολλά ερωτήματα από την απάντηση του Γιάννη Πανούση στην καταγγελία της Έλενας Ακρίτα.

Σε θρίλερ για γερά νεύρα που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης του 20χρονου φοιτητή από την Κρήτη, Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Την ώρα που οι έρευνες των Αρχών έχουν επεκταθεί σχεδόν σε ολόκληρη την επικράτεια, η επιστολή της Έλενας Ακρίτα και περισσότερο η απάντηση του αναπληρωτή υπουργού Δημόσιας Τάξης, Γιάννη Πανούση βάζει φωτιά και αφήνει νέα καυτά ερωτήματα αναπάντητα.

Στην επιστολή της η Έλενα Ακρίτα έκανε λόγο για εμπλοκή πασίγνωστου πολιτικού, ο οποίος στο παρελθόν κάλυπτε τους Κρητικούς συμφοιτητές του Βαγγέλη Γιακουμάκη, οι οποίοι σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας είχαν μετατρέψει σε κόλαση τη ζωή του 20χρονου φοιτητή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον ωστόσο παρουσιάζει η άμεση απάντηση του κ. Πανούση, ο οποίος στην υποσημείωση της απάντησής του δεν απέκλεισε τον ισχυρισμό της κ. Ακρίτα και σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «η εμπλοκή οποιουδήποτε πολιτικού και για οποιονδήποτε λόγο απόκρυψης είναι τόσο αποδοκιμαστέα ώστε θα έπρεπε για λόγους ηθικής τάξης και παραδειγματισμού ο αρχηγός του κόμματός του να τον αποβάλει από τη Βουλή. Τέτοια φαινόμενα πρέπει να καταδικάζονται δημόσια πριν γίνουν καρκινογόνα».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.