Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Περίεργες θεραπείες σπα σε όλον τον κόσμο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Από βουτιές σε μπανιέρες με κρασί μέχρι μάσκες από… κουτσουλιές.

Όλοι θα θέλαμε να είχαμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε μερικές στιγμές απόλυτης χαλάρωσης στα χέρια των ειδικών, κάνοντας μασάζ, μάσκες ομορφιάς και άλλες αναζωογονητικές θεραπείες σπα.

Πώς θα σας φαινόταν για παράδειγμα η ιδέα να κάνετε μια βουτιά σε μια μπανιέρα γεμάτη κρασί; Ή να καλύψετε το πρόσωπό σας με μια λεπτή επίστρωση από… κουτσουλιές πουλιών;

Δείτε παρακάτω μερικές από τις πιο περίεργες θεραπείες σπα που μπορείτε να βρείτε στον κόσμο:

1. Η μάσκα της γκέισας… από κουτσουλιές πουλιών



Η συγκεκριμένη θεραπεία ομορφιάς (Geisha Face Mask) χρησιμοποιεί αποστειρωμένες κουτσουλιές από αηδόνια, για την απομάκρυνση των βακτηρίων και των νεκρών κυττάρων από το δέρμα. Λέγεται ότι η Βικτόρια Μπέκαμ είναι θερμή υποστηρικτής αυτής της γιαπωνέζικης θεραπείας.

Μπορείτε να τη δοκιμάσετε στο Ten Thousand Waves Spa στη Σάντα Φε.

2. Μασάζ για τους λάτρεις του γκολφ



Ακόμη κι αν το γκολφ δεν είναι το αγαπημένο σας σπορ, δύσκολα θα λέγατε όχι σε ένα απολαυστικό μασάζ με ζεστά μπαλάκια του γκολφ. Η υπηρεσία σπα που προσφέρει το ξενοδοχείο Four Seasons στην Αριζόνα χαλαρώνει τους μυς και απομακρύνει την ένταση από το σώμα.

3. Χαλαρωτικές βουτιές για… τους φίλους του κρασιού



Αν σας αρέσει το κρασί σίγουρα θα σας αρέσει και η ιδέα να κάνετε… μπάνιο σε μια πισίνα γεμάτη από κρασί.
Το Shibui Spa στο ξενοδοχείο The Greenwich Hotel της Νέας Υόρκης προσφέρει τη δυνατότητα στους επισκέπτες του να… κολυμπήσουν σε μια πισίνα γεμάτη από κρασί ρυζιού (sake). Η θεραπεία λέγεται ότι θρέφει την επιδερμίδα, απομακρύνοντας τα κακά πνεύματα και καλωσορίζοντας τα νέα ξεκινήματα.

4. Για ύπνο… στα άχυρα



Νιώστε ένα με τη Φύση απολαμβάνοντας τον ύπνο σας σε ένα κρεβάτι νερού, τυλιγμένοι με άχυρα. Η χαλαρωτική αυτή θεραπεία προσφέρεται από το ξενοδοχείο Hotel Heubad στη βόρεια Ιταλία και λέγεται ότι ανακουφίζει τους πόνους στις αρθρώσεις και τους μύες.

5. Μασάζ με… κάκτο και επάλειψη με λοσιόν τεκίλας



Η τεκίλα και οι κάκτοι αποτελούν ένα συνδυασμό που σίγουρα δε θα συσχετίζαμε με μια αίσθηση χαλάρωσης. Το αντίθετο μάλιστα!

Κι όμως στο ξενοδοχείο Four Seasons Resort Punta Mita τα δύο αυτά υλικά συνδυάζονται και προσφέρουν μια ξεχωριστή και καθόλου επίπονη θεραπεία μασάζ.

Μη φοβάστε... τα αγκάθια από τον κάκτο αφαιρούνται προσεκτικά. Λέγεται ότι το φυτό αυτό της ερήμου έχει θεραπευτικές ιδιότητες, απομακρύνοντας τις τοξίνες και ενυδατώνοντας την επιδερμίδα.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.