Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Η έκπληξη του Ολυμπιακού σε έναν μικρό ΑμεΑ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο παίκτης-έκπληξη του Ολυμπιακού στον αγώνα με τη Νέα Κηφισιά είναι ένα μικρό παιδί από το Make a Wish, που ευχήθηκε να ζήσει μια μέρα σαν αθλητής της ομάδας.



Η ΚΑΕ Ολυμπιακός είχε ανακοινώσει από το Σάββατο πως θα παρουσιάσει έναν ταλαντούχο παίκτη-έκπληξη στον αγώνα με τη Νέα Κηφισιά και το έκανε πράξη. Δεν είναι… μεταγραφή, αλλά μια αξιέπαινη κίνηση από τους «ερυθρόλευκους».

Πρόκειται για ένα 10χρονο παιδί, τον Σπύρο Καββαδά, που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και ζήτησε από τον οργανισμό «Make a Wish» να περάσει μια μέρα σαν αθλητής της ομάδας. Ήδη από χθες παρακολούθησε την προπόνηση των «ερυθρόλευκων» κάνοντας και κάποια σουτ με τους αγαπημένους του παίκτες, ενώ στον αγώνα της Κυριακής θα ζήσει όλη την εμπειρία, σαν επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής της ομάδας του.

«Είναι ένα παιδί που δίνει τη δική του μάχη και είναι παράδειγμα για όλους μας. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δείχνει την ευαισθησία της σε αυτά τα θέματα. Ο μικρός μας φίλος είχε την επιθυμία να βρεθεί κοντά στον Βασίλη Σπανούλη και την ομάδα του Ολυμπιακού κι εμείς του δίνουμε αυτή τη χαρά», δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Ο εκπρόσωπος του οργανισμού, Σωτήρης Αναγνωστίδης, είπε: «Ο Σπύρος μας είχε την επιθυμία να γνωρίσει το ίνδαλμά του, έγινε μέλος της ομάδας και το μεγαλύτερο όνειρό του έγινε πραγματικότητα. Θέλουμε από όλες τις ομάδες να δίνουν αυτή τη χαρά στα παιδιά. Θα βοηθήσουν αυτά τα παιδιά σε όλη τους τη ζωή».




Πηγή: http://www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.