Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

"Το απόλαυσα" λέει ο Morrissey σε τραυματισμένη ταυρομάχο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Serial killer», δηλαδή "κατά συρροή δολοφόνο" ονομάζει ο διάσημος τραγουδιστής Morrissey μια γυναίκα ταυρομάχο που τραυματίστηκε σοβαρά λίγο πριν το τέλος του 2014 σε μια ταυρομαχία.

«Το απόλαυσα» γράφει στην προσωπική του ιστοσελίδα για το σοβαρό τραυματισμό της Karlade los Angeles, μιας γυναίκας ταυρομάχου και μητέρας που είναι διάσημη στο Μεξικό. Στην ταυρομαχία της 28ης Δεκεμβρίου χτυπήθηκε στα πλευρά και στους γλουτούς από τον ταύρο και χρειάστηκε να νοσηλευτεί.

Το απόλαυσα λέει ο Morrissey σε τραυματισμένη ταυρομάχο - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Morrissey όμως δεν έδειξε καμία συμπάθεια για την σοβαρά τραυματισμένη ταυρομάχο. Στην ιστοσελίδα του True-to-you, ο Morrisey ομολογεί ότι «ένιωσε θαυμάσια» που είδε την «κατά συρροή δολοφόνο» χτυπημένη από τα κέρατα του ανυπεράσπιστου θύματός της.

Μάλιστα είπε ότι στενοχωρήθηκε που ο ταύρος δεν έκοψε το αυτί της ταυρομάχου, απαντώντας με αυτό τον τρόπο στο σχόλιο που είχε κάνει η Karlade los Angeles λίγο καιρό πριν, που είχε πει ότι είχε μετανιώσει που δεν είχε πάρει ως τρόπαιο το αυτί του ταύρου που είχε σκοτώσει. Ο Morrissey είναι γνωστός ακτιβιστής για τα δικαιώματα των ζώων και για τις καμπάνιες τους για τα αδέσποτα. Το άλμπουμ που κυκλοφόρησε πέρσι με τον τίτλο «World Peace is None of Your Business» περιελάμβανε το τραγούδι «The Bullfighter Dies» που το έχει περιγράψει ως «κραυγή αγωνίας» για την κατάργηση των ταυρομαχιών.

Δείτε το άρθρο του Morrissey







Δείτε το βίντεο της ταυρομαχίες. Προσοχή: Κάποιες σκηνές μπορούν να χαρακτηριστούν σκληρές.




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.