Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

ΕΔΣΝΑ: Ακυρώνεται η μεταφορά απορριμμάτων από την Τρίπολη στη Φυλή

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Την κατηγορηματική αντίθεσή της στη μεθόδευση των απερχόμενων Γενικών Γραμματέων Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής και Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, για τη μεταφορά απορριμμάτων του Δήμου Τρίπολης στο ΧΥΤΑ Φυλής, εξέφρασε η Εκτελεστική Επιτροπή του ΕΔΣΝΑ, στη συνεδρίαση της.

Η απόφαση αυτή είναι προκλητική, δεδομένου ότι οι τέως Γενικοί Γραμματείς πήραν τη συγκεκριμένη απόφαση, τη στιγμή που αποχαιρετούσαν τα αξιώματά τους, χωρίς να έχουν καμία εντολή από τη νέα Κυβέρνηση. Αυτοί που δεν μπόρεσαν επί σειρά ετών να επιλύσουν το πρόβλημα διαχείρισης των απορριμμάτων της Πελοποννήσου, εμφανίζονται σήμερα ως δήθεν σωτήρες, επιδιώκοντας να δώσουν μία καταφανέστατα παράνομη λύση στο πρόβλημα.

Πρόκειται για μία προδήλως παράνομη απόφαση, η οποία αντίκειται στον Εθνικό Σχεδιασμό Διαχείρισης Απορριμμάτων, εκδόθηκε από αναρμοδίους, χωρίς καμία νομοθετική εξουσιοδότηση και βρίσκεται σε πλήρη αντίθεση με την εκπεφρασμένη βούληση της Διοίκησης του ΕΔΣΝΑ και του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Η Εκτελεστική Επιτροπή του ΕΔΣΝΑ καταγγέλλει τη μεθόδευση αυτή και ζητά την άμεση ακύρωση των αποφάσεων. Καλεί δε τους αρμοδίους να δώσουν νόμιμη λύση στο πρόβλημα του Δήμου Τρίπολης, εντός των ορίων της Περιφέρειας Πελοποννήσου.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.