Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Σοκ: Έθαψε ζωντανή την κόρη του γιατί ήθελε γιο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ένας πατέρας στην Ινδία κατέληξε να θάψει ζωντανή την 10χρονη κόρη του γιατί προτιμούσε να έχει ένα γιο. Όπως λέει η γυναίκα του αλλά και οι γείτονες, ο πα «τέρας» ανέκαθεν μισούσε την κόρη του και δεν την ήθελε καθώς τη θεωρούσε βάρος.

Το περιστατικό συνέβη στο χωριό Πούτια στην Τριπούρα της βορειοανατολικής Ινδίας. Η μητέρα του κοριτσιού επέστρεψε ευτυχώς έγκαιρα στο σπίτι και αντιλήφθηκε ότι συμβαίνει κάτι περίεργο. Ο άντρας της είχε ήδη θάψει το κορμάκι του κοριτσιού μέχρι το στήθος και της είχε βάλει ένα καλάθι από επάνω για να μην φαίνεται. Η μητέρα όμως είδε τι συνέβαινε και ζήτησε τη βοήθεια των γειτόνων οι οποίοι έσπευσαν. Επιτέθηκαν στον άντρα, τον χτύπησαν και κάλεσαν την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί βρήκαν το κοριτσάκι δεμένο, φιμωμένο και θαμμένο μέχρι το στήθος στην πίσω αυλή.

Ανώτερος αξιωματούχος της αστυνομίας δήλωσε: «Λάβαμε μια κλήση από έναν χωρικό που μας είπε ότι ένας άνδρας προσπαθούσε να σκοτώσει την κόρη του θάβοντας τη ζωντανή. Η ομάδα μας έφτασε αμέσως στο σπίτι και βρήκε τη Ρουκσίνα. Τη σώσαμε και συλλάβαμε τον Αμπούλ Χουσεΐν για απόπειρα δολοφονίας. Είναι τώρα υπό κράτηση μέχρι τη δίκη του.»





Το 10χρονο κοριτσάκι μεταφέρθηκε σε ένα τοπικό νοσοκομείο. Μετά από μερικές ημέρες πήρε εξιτήριο και τώρα μένει με τη μητέρα της και τους συγγενείς της.

Δεν είναι σπάνιο στην Ινδία να θεωρούν τα κορίτσια οικονομικό βάρος για την οικογένεια. Συχνά μάλιστα όταν μάθουν ότι κυοφορούν κορίτσι, προχωρούν σε άμβλωση με αποτέλεσμα στη χώρα να είναι πολλοί περισσότεροι οι άντρες από τις γυναίκες.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.