Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Έκοψε το μόριο του άντρα της δυο φορές με ψαλίδι

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η απίστευτη μανία μιας γυναίκας.

Μια ζηλιάρα σύζυγος στην Κίνα, πετσόκοψε με ψαλίδι το μόριο του άντρα της καθώς εκείνος κοιμόταν, ακολούθως τρύπωσε στο δωμάτιο όπου νοσηλευόταν στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε για την προσθετική επέμβαση και του το έκοψε ξανά πετώντας το ανδρικό όργανο από το παράθυρο!



Όχι, δεν πρόκειται για ταινία τρόμου, αλλά για μια ιστορία… αγάπης και άκρατης ζήλιας.
Ο Fan Lung έπαιξε με τη μοίρα του όταν αποφάσισε να στείλει από το κινητό της γυναίκας του μήνυμα στην ερωμένη του, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Central European News reports.

Ο 32χρονος, πατέρας πέντε παιδιών, ξέχασε να σβήσει τα πειστήρια του εγκλήματος με αποτέλεσμα η 21χρονη όταν διαπίστωσε την απιστία του, να βγει εκτός εαυτού. Βρισκόμενη υπό την επήρεια… έντονου θυμού, άρπαξε το ψαλίδι, όρμησέ στην κρεβατοκάμαρα όπου κοιμόταν ο ανύποπτος σύζυγος και αφαίρεσε το… αντικείμενο της απιστίας.

Για καλή του τύχη, όταν ο Κινέζος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, οι γιατροί κατάφεραν να σώσουν το μόριό του, δεν υπολόγιζαν ωστόσο την μανία της 21χρονης Feng η οποία μετά την επέμβαση επανήλθε και όχι μόνο πετσόκοψε ακόμα μια φορά το πληγωμένο όργανο, αλλά το πέταξε και από το παράθυρο. Η γυναίκα συνελήφθη ενώ το προσωπικό του νοσοκομείου, δεν κατάφεραν να βρουν το κομμάτι που η νεαρή πέταξε…



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.