Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Κλειστός τη νύχτα ο διάδρομος προσαπογειώσεων του «Μακεδονία»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Εντοπίστηκαν πυρομαχικά – Θα εξουδετερωθούν από ειδικό κλιμάκιο του Στρατού.

Κλειστός θα μείνει από τα μεσάνυχτα και για σχεδόν πέντε ώρες ο διάδρομος προσαπογειώσεων του κρατικού αερολιμένα «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, εξαιτίας πυρομαχικών που βρέθηκαν για άλλη μία φορά στον αερολιμένα και για την εξουδετέρωση των οποίων θα στηθεί επιχείρηση από ειδικό κλιμάκιο του Στρατού. Για λόγους ασφαλείας η Τροχαία Θεσσαλονίκης θα προχωρήσει σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Ειδικότερα, από τις 3 έως τις 5 τα ξημερώματα θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της επαρχιακής οδού Θεσσαλονίκης - Μηχανιώνας, από τη διασταύρωση αεροδρομίου έως τη διασταύρωση Καρδίας. Όπως ανακοινώθηκε, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως εξής: Επαρχιακή οδός Θεσσαλονίκης-Μηχανιώνας - (διασταύρωση Αεροδρομίου) οδός Προφήτη Ηλία - Εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Μουδανιών - (διασταύρωση Ρυσίου) κίνηση προς Ρύσιο - κίνηση μέσω Ρυσίου προς Καρδία - είσοδος ξανά στην Επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης-Μηχανιώνας.

Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας η Τροχαία θα λάβει μέτρα τροχαίας και στα σημεία των εκτροπών θα υπάρχουν τροχονόμοι, για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας, την ενημέρωση των οδηγών και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων. Η Τροχαία καλεί τους οδηγούς να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να ρυθμίζουν την ταχύτητα των οχημάτων τους στα σημεία των εκτροπών και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.