Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Η... θηλυκή πλευρά διαφορετικών καλλιστείων

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στον κόσμο των κοριτσιών που κάνουν μπόντι μπίλντινγκ - Δείτε τις φωτογραφίες.

Δεκάδες μυώδεις άντρες και γυναίκες αλείφουν στα κορμιά τους λάδια ανακατεμένα με μαύρη ζάχαρη και κρέμα μαυρίσματος, λίγο πριν την έναρξη του τελικού διαγωνισμού μπόντι μπίλντινγκ στην Αυστραλία. Το πάτωμα, γράφει ο δημοσιογράφος του globalpos που καλύπτει το γεγονός, γλιστράει από τα λάδια…

Αν και οι άντρες διαγωνιζόμενοι, έχουν εντυπωσιακά κορμιά, εντούτοις οι γυναίκες είναι αυτές που κλέβουν, μακράν, τις εντυπώσεις.



«Το 70% των διαγωνιζόμενων είναι γυναίκες», λέει ο Paul Graham, υπεύθυνος της Διεθνούς Ομοσπονδίας μπόντι μπίλντερς στην Αυστραλία. «Τα τελευταία δυο με τρία χρόνια, υπάρχει μια ‘έκρηξη’ από γυναίκες στο χώρο».

Πράγματι, γράφει η δημοσιογράφος Lucinda Kent, υπάρχει μια απίστευτη εισροή γυναικών στα γυμναστήρια της χώρας, δουλεύοντας τους μυς, τους μηρούς, τα μπράτσα, χτίζοντας μια «ατσάλινη» φιγούρα.

«Τα κανονικά κορίτσια μας ζηλεύουν»
«Όλες κάνουμε προσθετική στήθους στην Αυστραλία», λέει μια ξανθιά διαγωνιζόμενη, φτιάχνοντας το ροζ μπικίνι της. «Είναι πιο φτηνά εκεί και βάζουν μεγαλύτερα εμφυτεύματα από αυτά που επιλέγουν οι γιατροί στην Αυστραλία», συμπληρώνει.



Πολλές από τις διαγωνιζόμενες, παραδέχονται ότι τα στήθη τους «εξαφανίστηκαν» και η έμμηνος κύκλος τους διαταράχτηκε μετά την ενασχόλησή τους με τα σπορ.

«Ο κόσμος μπορεί να θεωρεί ότι είμαστε τρελές ή φρικιά. Αλλά κοιτάξτε μας: τα κανονικά κορίτσια μας ζηλεύουν», λέει μια άλλη διαγωνιζόμενη.



Η προπονήτρια Laura, πάντως βάζει και μια άλλη πτυχή των συγκεκριμένων διαγωνισμών: «Γίνονται πολλές ‘γατο-καυγάδες’ μεταξύ των γυναικών, πολλοί τσακωμοί. Δεν μου αρέσει τα κορίτσια μου να μπλέκουν σε δράματα…», λέει.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.