Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Ο ροκ Έλληνας μπαρμπέρης που έχει τρελάνει τους Γερμανούς

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο εκκεντρικός νεαρός έχει γίνει αγαπημένο θέμα και στα διεθνή μέσα.

Πυκνό μούσι, μακριά μαλλιά, τατουάζ στα χέρια, ιδιαίτερα προσεγμένο ντύσιμο με μια έντονη δόση εκκεντρικότητας. Τι από όλα αυτά είναι τυπικά χαρακτηριστικά ενός μπαρμπέρη;

Ο 26χρονος Άλεξ Βέλιος, γράφει το ομογενειακό πόρταλ radiogr.de, δεν είναι ένας τυχαίος κομμωτής. Aυτοδίδακτος, έχει εξελιχθεί σε επαγγελματίας του είδους και μάλιστα κατάφερε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να ανοίξει ένα δικό του μπαρμπέρικο στη Φραγκφούρτη.

Η χάρη του έφτασε μέχρι το Reuters, καθώς η προσπάθεια του 26χρονου κομμωτή έχει ξεπεράσει αρκετά τα στενά όρια της γερμανικής πόλης. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από τη στιγμή που άνοιξε το «Torrento» (έτσι ονομάζεται το μπαρμπέρικο) δεν έχει σταματήσει να υποδέχεται πελάτες, ενώ αρκετοί αναγκάζονται να κλείνουν ραντεβού τέσσερις εβδομάδες πιο πριν από την ημέρα που θέλουν να κουρευτούν, για να βρουν ελεύθερη ώρα.

Ο Άλεξ, όπως λέει, ανέτρεξε στις μνήμες που είχε από τον παππού του που τον πήγαινε σε μικρά μπαρμπέρικα στην Ελλάδα, για να φτιάξει το δικό του. Το όνειρό του ήταν να αποκτήσει ένα παραδοσιακό κομμωτήριο και να κάνει περήφανο τον παππού του.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.