Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Η «Λιλιπούπολη» επιστρέφει στο ραδιόφωνο της ΝΕΡΙΤ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Από σήμερα και κάθε μέρα σχεδόν 35 χρόνια μετά την πρώτη μετάδοση.

Η θρυλική Λιλιπούπολη επανέρχεται δυναμικά στις συχνότητες του Πρώτου Προγράμματος της ΝΕΡΙΤ από σήμερα και κάθε μέρα λίγο μετά τις 07:30 το πρωί, στο τέλος της εκπομπής «Πρώτη Καλημέρα». Την επιμέλεια για την επανεμφάνιση της σειράς στις ραδιοφωνικές συχνότητες του Πρώτου έχει ο Σιδερής Πρίντεζης.

Λίγες μόλις ώρες μετά τη μετάδοσή τους, τα επεισόδια της νέας «Λιλιπούπολης» θα είναι διαθέσιμα στο Διαδίκτυο, στη διεύθυνση soundcloud.com/protoprogramma.

Ο δημοσιογράφος Μπρίνης, ο δόκτωρ Δρακατόρ, ο Δυστροπόπιγκας, ο Μπιξ Μπιξ και η Μπομπίλα, η Χιονάτη και ο Πρίγκηπας, η Οφη Σόφη και βεβαίως, ο δήμαρχος Χαρχούδας, επιστρέφουν στις ραδιοφωνικές συχνότητες, σχεδόν 35 χρόνια μετά την πρώτη τους μετάδοση.

Στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας:

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου: «Η πρώτη μέρα του ραδιοφωνικού σταθμού»

Εγκαίνια του ραδιοφωνικού σταθμού της Λιλιπούπολης και γνωριμία με τους κατοίκους της.

Τρίτη 13 Ιανουαρίου: «Το στόλισμα»

Οι λιλιπουπολίτες στολίζουν την πόλη τους ενόψει γιορτών.

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου: «Λούνα-παρκ»

Ένα λούνα-παρκ φτάνει στη Λιλιπούπολη και όλοι τρέχουν να το επισκεφτούν και να διασκεδάσουν στους χώρους του. Κάπου εκεί βρίσκονται και οι μέρες της βδομάδας με τις αναμνήσεις που ξυπνάνε στον κάθε ήρωα ξεχωριστά.

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου: «Οι δώδεκα μήνες»

Οι δώδεκα μήνες του έτους λαμβάνουν μέρος σε έναν αγώνα δρόμου μετ” εμποδίων στο μεγάλο γήπεδο της Λιλιπούπολης, ξεπερνώντας ο ένας τον άλλο. «Δώδεκα μήνες αθλητές στο γήπεδο του χρόνου», που λέει και το αντίστοιχο τραγούδι.

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου: «Κοντά στον καινούργιο χρόνο»

Λίγο πριν από τον καινούργιο χρόνο, ο παπαγάλος της Πιπινέζας καλεί τους γνωστούς μας ήρωες της Λιλιπούπολης μπροστά στο μικρόφωνο του ραδιοσταθμού για να πουν τις επιθυμίες τους για τη νέα χρονιά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.