Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Φορητοί υπολογιστές στα Δημοτικά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ξεκίνησαν οι προκαταρκτικές διαδικασίες για 2.807 laptops.

Ξεκίνησαν οι προκαταρκτικές διαδικασίες για την παράδοση και εγκατάσταση φορητών υπολογιστών σε 1043 Δημοτικά Σχολεία.

Συγκεκριμένα στα πλαίσια έργου θα δοθούν 2.807 φορητοί υπολογιστές. Πιο αναλυτικά ανά τύπο σχολείου προβλέπεται ο ακόλουθος αριθμός υπολογιστών:

1. 163 Ολοήμερα Δημοτικά Σχολεία που εφαρμόζουν το ΕΑΕΠ από τη σχολική χρονιά 2011-2012. (Σχολικές Μονάδες Τύπου Ι)

· καθένα από τα οποία θα παραλάβει δέκα (10) φορητούς Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές, ένα (1) ειδικό τροχήλατο ερμάριο για την αποθήκευση και φόρτιση των Η/Υ, καθώς και τοπικό δίκτυο στις αίθουσες διδασκαλίας, μέσω του οποίου θα διασφαλίζεται η αποτελεσματική σύνδεση των Η/Υ στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο.

2. 33 Ολοήμερα Δημοτικά Σχολεία από το σύνολο των 800 Ολοήμερων Δημοτικών Σχολείων με ΕΑΕΠ, τα οποία για διάφορους λόγους δεν προμηθεύτηκαν κινητό εργαστήριο πληροφορικής μέσω του Πιλοτικού Προγράμματος στο πλαίσιο της Πρόσκλησης 80 του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» (Σχολικές Μονάδες Τύπου Ι)

· καθένα από τα οποία θα παραλάβει δέκα (10) φορητούς Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές, ένα (1) ειδικό τροχήλατο ερμάριο για την αποθήκευση και φόρτιση των Η/Υ, τοπικό δίκτυο στις αίθουσες διδασκαλίας, μέσω του οποίου θα διασφαλίζεται η αποτελεσματική σύνδεση των Η/Υ στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο.

3. 847 Ολιγοθέσια Δημοτικά Σχολεία (189 μονοθέσια, 432 διθέσια και 226 τριθέσια, Σχολικές Μονάδες Τύπου ΙΙ, Τύπου ΙΙΙ και Τύπου ΙV αντίστοιχα)

· καθένα από τα οποία θα προμηθευτεί ένα (1) φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, τοπικό δίκτυο σε συγκεκριμένες αίθουσες διδασκαλίας, μέσω του οποίου θα διασφαλίζεται η αποτελεσματική σύνδεση του Η/Υ στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο, εγκατάσταση λογισμικών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.