Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Πρόσκληση σε μόνιμους εκπαιδευτικούς για το σχολείο «18 ΑΝΩ»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Απαραίτητη προϋπόθεση η εμπειρία τουλάχιστον 3 ετών.

Το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, λαμβάνοντας υπόψη την με αρ. πρωτ. 27677/Γ7/09-03-2011 Υ.Α. (Β΄ 507) «Οργάνωση και λειτουργία Τμημάτων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Μονάδα Απεξάρτησης 18 ΑΝΩ» όπως τροποποιήθηκε με την με αρ. πρωτ. 102706/Γ7/09-09-2011 Υ.Α. (Β΄ 2271), καλεί τους μόνιμους εκπαιδευτικούς της Περιφερειακής Δ/νσης Εκπ/σης Αττικής, που ενδιαφέρονται να διδάξουν στα παρακάτω τμήματα:

1. Γ΄ τάξης Γυμνασίου
Αρχαία Ελληνική Γλώσσα, Αρχαία Ελληνικά Κείμενα από μετάφραση, Γλωσσική Διδασκαλία, Νεοελληνική Λογοτεχνία, Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία, Βιολογία, Πληροφορική, Αγγλικά.

2. Γ΄ τάξης ΓΕΛ
Γενικής Παιδείας: Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, Νεοελληνική Γλώσσα, Νεοελληνική Λογοτεχνία, Ιστορία, Μαθηματικά & Στοιχεία Στατιστικής, Φυσική, Βιολογία, Αγγλικά.

Θεωρητικής κατεύθυνσης: Αρχαία Ελληνικά, Νεοελληνική Λογοτεχνία, Λατινικά, Ιστορία.

Τεχνολογικής κατεύθυνσης (Κύκλος Πληροφορικής και Υπηρεσιών): Μαθηματικά, Φυσική, Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον, Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων και Υπηρεσιών.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση με όλα τα σχετικά παραστατικά μέχρι τις 10-12- 2014 στο κεντρικό πρωτόκολλο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, η οποία θα απευθύνεται στη Διεύθυνση Σπουδών, Προγραμμάτων και Οργάνωσης Δ/θμιας Εκπ/σης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Στους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι θα επιλεγούν ύστερα από συνέντευξη, θα ανατεθεί εργασία για συμπλήρωση του ωραρίου τους ή υπερωριακή εργασία, υποχρεωτικά πέραν του ωραρίου τους

Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιλογή των εκπαιδευτικών αποτελεί η εκπαιδευτική εμπειρία τουλάχιστον 3 ετών, η οποία υπολογίζεται από την ημερομηνία του ΦΕΚ διορισμού.

Θα συνεκτιμηθούν:
1) Η επιμόρφωση σε θέματα αγωγής υγείας.
2) Η υλοποίηση προγραμμάτων αγωγής υγείας σε σχολικές μονάδες και
3) η εκπαιδευτική εμπειρία σε μονάδες απεξάρτησης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.