Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Κύμα αντιδράσεων για τον φοβισμένο ερπετολόγο και το ανακόντα - Δείτε το βίντεο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Την οργή των τηλεθεατών του Discovery Channel, προκάλεσε η αντίδραση του ερπετολόγου, ο οποίος μόλις έβαλε το κεφάλι του μέσα στο ανακόντα, φοβήθηκε ότι θα σπάσουν τα κόκκαλα του και κάλεσε τους συνεργάτες του σε βοήθεια.

Η τροπή αυτή είχε ως αποτέλεσμα να "σπάσει" το τηλεφωνικό κέντρο του καναλιού, καθώς εκατοντάδες τηλεθεατές διαμαρτυρήθηκαν ότι τους εξαπάτησε γιατί στο τηλεοπτικό τρέιλερ διαφήμιζε ότι είχε μπει μέσα στο στομάχι του 7μετρου ερπετού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ερπετολόγος δέχθηκε επίσης πολλά ειρωνικά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε το βίντεο της ΝΕΡΙΤ




--------------

Με ειδική στολή στο στομάχι του ανακόντα


«Βοήθεια παιδιά, χρειάζομαι κάποιον εδώ» ακούγεται στο βίντεο να καλεί σε βοήθεια ο φυσιοδίφης Αμερικανός κινηματογραφιστής του Discovery Channel που προσπάθησε να καταγράψει πως είναι να σε καταπίνει ένα ανακόντα.

Η αλήθεια είναι ότι οι φανατικοί του τηλεθεατές απογοητεύτηκαν καθώς ο 27χρονος Πολ Ροζόλι όταν ένιωσε ότι το θανατηφόρο «αγκάλιασμα» του γιγαντιαίου ερπετού των 7 μέτρων τον σκότωνε, κάλεσε σε βοήθεια και το επικίνδυνο εγχείρημα δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Στο βίντεο της εκπομπής «Eaten Alive» ο Ροζόλι καταγράφει τη στιγμή που το ανακόντα καταπίνει το χέρι του μαζί με την κάμερα που καταγράφει τα εντόσθια του ερπετού.

Όταν ένιωσε τα κόκαλά του να συνθλίβονται κάλεσε σε βοήθεια και η 10μελής του ομάδα βρέθηκε αμέσως δίπλα του.

Δείτε το βίντεο




Πηγή: http://www.enikos.gr και http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.