Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Σε ποιες προσλήψεις θα δώσει προτεραιότητα το Υπουργείο Παιδείας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τι δήλωσε στο newsbeast.gr ανώτατος στέλεχος του Υπουργείου.

Άμεσα θα προχωρήσει το Υπουργείο Παιδείας σε προσλήψεις αναπληρωτών σύμφωνα με όσα δήλωσε στο newsbeast.gr ανώτατο στέλεχος του Υπουργείου.

Μετά και την υπογραφή του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης περιμένουν στο Υπουργείο την Πράξη του Υπουργικού Συμβουλίου (ΠΥΣ) για να γίνουν οι προσλήψεις των αναπληρωτών εκπαιδευτικών που θα καλύψουν μεγάλο μέρος των κενών. «Αν έρθει εγκαίρως η ΠΥΣ ίσως πραγματοποιήσουμε και κάποιες προσλήψεις την Παρασκευή» δήλωσε στο news.gr κορυφαίος παράγοντας του Υπουργείου Παιδείας.

Σύμφωνα με πηγές του Υπουργείου Παιδείας το μεγαλύτερο ποσοστό των 1000 πιστώσεων θα διατεθεί στη Βθμια Εκπαίδευση όπου εντοπίζονται και τα περισσότερα κενά. Χωρίς να είναι κάτι βέβαιο ενδέχεται η κατανομή να φθάσει το 70% σε Βθμια και 30% Αθμια.

Παράλληλα το Υπουργείο θα προχωρήσει εντός των ημερών και σε προσλήψεις αναπληρωτών μέσω ΕΣΠΑ για Παράλληλη Στήριξη, Ολοήμερα και ΕΑΕΠ. Στην Παράλληλη θα διατεθούν 600 πιστώσεις, 100 στα ΕΑΕΠ και 100 στα ολοήμερα σύμφωνα με τα όσα μας αναφέρθηκαν.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.