Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Έφαγε 26 χρόνια φυλακή για ψεύτικες κλήσεις προς την αστυνομία για τοποθέτηση βόμβας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σκληρή τιμωρία από δικαστήριο του Πακιστάν.

Ένας Πακιστανός καταδικάστηκε σε 26 χρόνια φυλακή καθώς προκάλεσε ηθελημένα δυο ψευδείς συναγερμούς κινητοποιώντας τις κρατικές υπηρεσίες της χώρας ανακοίνωσαν οι εισαγγελικές αρχές της Λαχόρης το Σάββατο.

Ο 30χρονος Μοχάμαντ Γιουσούφ, κάλεσε την αστυνομία δύο φορές τον περασμένο Ιούλιο στην πόλη Μουλτάν του κεντρικού Πακιστάν, λέγοντας ότι είχε τοποθετήσει βόμβες σε μία αγορά και σε ένα πάρκο όπου σύχναζαν παιδιά.

Η αστυνομία, μονάδες πυροτεχνουργών και ιατρικές υπηρεσίες έσπευσαν και τις δυο φορές για να διαπιστώσουν απλώς ότι δεν υπήρχε τίποτα.

«Ο Γιουσουφ ομολόγησε και καταδικάστηκε σε 26 χρόνια στη φυλακή για δύο ψευδείς συναγερμούς και ψευδείς πληροφορίες», είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Ασφάκ Μαλίκ, βοηθός Γενικός Εισαγγελέας στο Μουλτάν. Η αστυνομία είπε ότι ο άνθρωπος αυτός είχε χρησιμοποιήσει την κάρτα SIM ενός εκ των φίλων του, καθώς ήθελε να τον παγιδεύσει επειδή είχε μια ανταγωνιστική επιχείρηση.

Το Πακιστάν έχει εντείνει την αντιτρομοκρατική πολιτική του μετά την αιματηρή επίθεση σε ένα σχολείο όπου φοιτούσαν παιδιά στρατιωτικών στην πόλη Πεσαβάρ στις 16 Δεκεμβρίου. Σε μια από τις πιο φονικές τρομοκρατικές ενέργειες που διέπραξαν οι Ταλιμπάν σκοτώθηκαν 134 παιδιά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.