Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Τα κρυφά μπόνους της ρύθμισης για τα χρέη στα Ταμεία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Κρυφά μπόνους, γκρίζες ζώνες αλλά και παγίδες κατασχέσεων περιλαμβάνει η ευνοϊκή ρύθμιση για τα χρέη προς τα ασφαλιστικά ταμεία που αναμένεται να μπει σε εφαρμογή στις αρχές τις εβδομάδας, με απόφαση του υπουργείου Εργασίας και άμεση έκδοση εγκυκλίων από τα ασφαλιστικά ταμεία.

Η απόφαση εξειδικεύει τις λεπτομέρειες εφαρμογής της ρύθμισης και αναμένεται να δημοσιευθεί ίσως και αύριο, ώστε από την Τρίτη να ξεκινήσουν και οι αιτήσεις, καθώς «οποιαδήποτε περεταίρω καθυστέρηση θέτει πλέον σε κίνδυνο τα έσοδα των Ταμείων για το επόμενο διάστημα», όπως επισημαίνουν αρμόδιοι παράγοντες.

Την τελευταία στιγμή ωστόσο, υπήρξε παρέμβαση της τρόικας, η οποία σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, περνάει από το μικροσκόπιο τόσο το περιεχόμενο της Υπουργικής Απόφασης όσο και το σχέδιο της εγκυκλίου που έχει ετοιμάσει το ΙΚΑ.

Οι παρατηρήσεις της μπορεί να μεταβάλουν το περιεχόμενο των όρων της ρύθμισης ψαλιδίζοντας ενδεχομένως και κάποια από τα οφέλη που προβλέπει ιδίως για όσους «μεταπηδούν» από την παλιά στη νέα ρύθμιση.

Τα κρυφά μπόνους της ρύθμισης για τα χρέη προς τα Ταμεία εντοπίζονται σε τρία σημεία:
Πατήστε στην φωτογραφία για μεγέθυνση:




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.