Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Η μέρα τριών ναρκομανών γυναικών

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αδελφές κάνουν μαζί χρήση και η μία κατέληξε να γίνει ιερόδουλη – Δείτε το βίντεο.

Κατάφεραν να διαλύσουν την οικογένεια τους λόγω της εξάρτησης τους. Όχι μόνο η μία, αλλά και οι τρεις αδελφές είναι εθισμένες στα ναρκωτικά.

Η κάθε μέρα τους περιστρέφεται γύρω από την ηρωίνη. Δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς αυτή και λόγω αυτής η 27χρονη Βαλίν, η 25χρονη Αμάντα και η 22χρονη Τίφανι στράφηκαν στην πορνεία. Οι κοπέλες όταν έμαθαν ότι κάθε μια τους κάνει χρήση, αποφάσισαν να αποκτήσουν μια κοινή καθημερινότητα, χωρίς να πειράζει τη μία τι κάνει η άλλη.

Μαζί πηγαίνουν στους εμπόρους του «λευκού θανάτου» και μάλιστα καμία δεν προσπαθεί να σταματήσει τη μεγαλύτερη αδελφή τους Βαλίν όταν αυτή δεν μπορεί να περιμένει και κάνει ένεση για να φτάσει γρηγορότερα η ουσία στον οργανισμό της. Η τελευταία για να καταφέρνει να εξοικονομεί τα χρήματα που χρειάζεται για τα ναρκωτικά έγινε ιερόδουλη. Άρχισε να κάνει σεξ με μεγαλύτερους άνδρες για να πετύχει το στόχο της.

Αυτή είναι η καθημερινότητα τους, η οποία φαίνεται και περιγράφεται σε ένα βίντεο, που δείχνει μια μέρα των τριών αδελφών. Οι κοπέλες ήταν καλεσμένες σε μια τηλεοπτική εκπομπή, μετά από παραίνεση της μητέρας τους, η οποία αποφάσισε να τις αντιμετωπίσει δημόσια, βλέποντας την κατάντια των παιδιών της και γνωρίζοντας τι θα πει ναρκωτικά, καθώς και η ίδια ήταν χρήστης κοκαΐνης. Δεν άντεξε όμως το ότι οι οικογένεια τους διαλύθηκε, οι κόρες της δεν θέλουν να απεξαρτηθούν και η μεγαλύτερη έχασε και την επιμέλεια της κόρης της λόγω των ουσιών και της πορνείας. Στην εκπομπή εμφανίστηκε και ο πατέρας των κοριτσιών.

Τελικά, ένα ελπιδοφόρο μήνυμα βγήκε από το τηλεοπτικό σόου, καθώς οι κοπέλες συμφώνησαν να μπουν σε κέντρα απεξάρτησης. Θα νοσηλευτούν σε τρία διαφορετικά, έτσι ώστε να είναι μακριά και να μην επηρεάζει η μία την άλλη.















Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.