Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Πες μου το χρώμα που έχει το παιδικό δωμάτιο να σου πω τι μαμά είσαι!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το χρώμα που έχετε επιλέξει για το παιδικό δωμάτιο είναι έντονο ροζ ή ένα πιο τολμηρό μείγμα από μπλε ναυτικό και πορτοκάλι;

Αν πάντως ακόμα δεν έχετε καταλήξει για το χρώμα που θα βάψετε το παιδικό δωμάτιο να σας πούμε ότι οι επιλογές είναι πολλές. Διαβάστε παρακάτω τι φανερώνει η επιλογή του χρώματος για την προσωπικότητα σας!
Πράσινο

Τι λέει για εσάς: Το πράσινο δείχνει ότι ψάχνετε την αρμονία στη ζωή σας. «Αν επιλέξετε το πράσινο σημαίνει ότι έχετε έντονα οικολογικά αισθήματα και είστε ένας καλός παρατηρητής και ακροατής», λέει η Μαρία Killam, διακοσμήτρια και blogger.

Πώς να το κάνετε chic: Για το παιδικό δωμάτιο είναι προτιμότερες οι πιο μαλακές αποχρώσεις του πράσινου, όπως αυτό του φασκόμηλου ή εκείνο του δάσους. Η σχεδιάστρια εσωτερικών χώρων Alessia Corpino, προτείνει μια ακόμα πιο λαμπερή απόχρωση του πράσινου, αυτήν του πράσινου μήλου!
Μπλε

Τι λέει για εσάς: Το ήρεμο μπλε είναι μια δημοφιλής επιλογή από εκείνους που δεν τους αρέσει να ρισκάρουν και προτιμούν την ασφάλεια. «Αν επιλέξετε το μπλε σημαίνει ότι είστε συντηρητική» λέει η Killam.

Πώς να το κάνετε chic: Η σύμβουλος χρωμάτων της ColorExpert.com Leatrice Eiseman θεωρεί πως το μπλε είναι η τέλεια απόχρωση για το δωμάτιο του μωρού. «Υπάρχουν πολλές ξεκούραστες αποχρώσεις του μπλε, αλλά μια κόκκινη χροιά του προσδίδει ενέργεια και δραστηριότητα», λέει χαρακτηριστικά.
Ροζ

Τι λέει για εσάς: Το ροζ συνήθως το επιλέγει μια μαμά με ήπιο χαρακτήρα. «Σημαίνει ότι είστε φιλική και προσιτή» λέει η Killam λέει. Σημαίνει επίσης ότι είστε και αρκετά παραδοσιακή καθώς το ροζ χρώμα για ένα κοριτσίστικο παιδικό δωμάτιο αποτελεί old time classic επιλογή.

Πώς να το κάνετε chic: «Αντί του ροζ της καραμέλας, επιλέξτε ένα πιο έντονο ροζ συνδυασμένο με γκρι αποχρώσεις για να το κάνετε λίγο πιο σοφιστικέ», λέει η Eiseman. «Δεν είναι ένα χρώμα υπερβολικό και λειτουργεί πολύ καλά με μπλε και πράσινο», συμπληρώνει.
Άσπρο

Τι λέει για εσάς: Αν επιλέξετε μια λευκή και καθαρή απόχρωση σημαίνει ότι είστε τελειομανείς και σας αρέσει η τάξη και η πειθαρχία. «Δεν σας αρέσουν οι εκπλήξεις και ακολουθείτε ένα πρόγραμμα στη ζωή σας από το οποίο σπάνια ξεφεύγετε» λέει η Killam.

Πώς να κάνετε chic: Το άσπρο, αφού μιλάμε για το παιδικό δωμάτιο, πρέπει να συνδυαστεί με ένα έντονο χρώμα ώστε να τραβάει την προσοχή του μωρού. Συνδυάστε το λοιπόν με μωβ ή μανταρίνι ή με γκρι και κίτρινο!
Κίτρινο

Τι λέει για εσάς: Το λαμπερό κίτρινο είναι μια επιλογή που μπορεί να λειτουργήσει καλά και για αγόρια και για. Σημαίνει ότι είστε δημιουργικές, ευτυχισμένες και σας αρέσει η διασκέδαση.

Πώς να το κάνετε chic: Σκεφτείτε το κίτρινο του βουτύρου σε συνδυασμό με μπλε άκουα ή και ουδέτερα χρώματα για να δημιουργήσετε ένα καλό και ισορροπημένο περιβάλλον.
Βιολετί

Τι λέει για εσάς: Ένα γλυκό βιολετί συνήθως το επιλέγουν οι μαμάδες που περιμένουν κορίτσια και δεν θέλουν το κλασικό ροζ για το παιδικό δωμάτιο. Σημαίνει ότι είστε πνευματώδεις και ενδιαφέρεστε να ανακαλύψετε το αληθινό νόημα της ζωής.

Πώς να κάνει το chic: Το βιολετί χρειάζεται μια αίσθηση απαλότητας, σύμφωνα με την Killam. Συνδυάστε το με γκρι ή λευκό.
Πορτοκαλί

Τι λέει για εσάς: Το έντονο και φωτεινό πορτοκαλί φανερώνει μια ηλιόλουστη διάθεση. Σημαίνει ότι είστε αυθόρμητες και κοιτάτε το μέλλον με αισιοδοξία. Μην φοβηθείτε ότι αυτή η τολμηρή απόχρωση μπορεί να αναστατώσει το μωρό σας.

Πώς να κάνετε chic: «Βλέπουμε ότι τα λαμπερά χρώματα χρησιμοποιούνται πλέον μαζί με τα βασικά χρώματα,» λέει η Alessia Corpino, διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων στη Νέα Υόρκη. Συνδυάστε το πορτοκαλί ροζ, άσπρες ή τιρκουάζ πινελιές.
Κόκκινο

Τι λέει για εσάς: Ένα τολμηρό χρώμα όπως το κόκκινο χρώμα υποδεικνύει μια ισχυρή προσωπικότητα. «Εάν αγαπάτε το κόκκινο, είστε σίγουρες για τον εαυτό σας και έχετε ένα πρωτοποριακό πνεύμα», τονίζει η Killam.

Πώς να κάνετε chic: Σε περίπτωση που επιλέξετε το κόκκινο χρώμα δεν χρειάζεται να βάψετε όλο το δωμάτιο κόκκινο αλλά συνδυάστε το με ουδέτερα χρώματα όπως το γκρι ή το κρεμ για να μαλακώσει.


Πηγή: http://www.baby.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.