Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Ο Μάλκολμ Γιανγκ των AC/DC πάσχει από άνοια

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο Μάλκολμ Γιανγκ, ο κιθαρίστας και ιδρυτικό μέλος του αυστραλιανού μουσικού συγκροτήματος AC/DC, πάσχει από άνοια, αναφέρουν σημερινά δημοσιεύματα.

Το συγκρότημα της χαρντ ροκ ιδρύθηκε στο Σίδνεϊ το 1973 από τον Μάλκολμ και τον αδελφό του Άνγκους, ο οποίος έχει γίνει διάσημος για την εμφάνιση του επί σκηνής με σχολική ενδυμασία.



Η οικογένεια του Μάλκολμ επιβεβαίωσε την είδηση για την κατάστασή του με χθεσινή ανακοίνωσή της στην ιστοσελίδα του περιοδικού με καλλιτεχνικές ειδήσεις People.

Το συγκρότημα έχει πουλήσει περισσότερα από 200 εκατομμύρια άλμπουμ κι έχει γίνει ένα από τα δημοφιλέστερα συγκροτήματα της ροκ παγκοσμίως με επιτυχίες του όπως οι Dirty Deeds Done Dirt Cheap και Highway to Hell.

Οι ΑC/DC σχεδιάζουν να πραγματοποιήσουν περιοδεία το 2015 με τραγουδιστή τους τον Στίβι Γιανγκ, τον ανιψιό του Άνγκους και του Μάλκολμ.

Τον περασμένο χρόνο, το συγκρότημα ανακοίνωσε ότι ο Μάλκολμ Γιανγκ δεν θα συμμετάσχει στο νέο τους άλμπουμ με τίτλο Rock or Bust, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.