Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Βρούτσης: Δεν θα γίνει μείωση στις κύριες συντάξεις

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στην διαβεβαίωση πως δεν θα υπάρξει περαιτέρω μείωση στις κύριες συντάξεις προχώρησε ο Γιάννης Βρούτσης μιλώντας από το βήμα της βουλής.

«Μείωση στις κύριες συντάξεις δεν πρόκειται να γίνει. Το ασφαλιστικό σύστημα της χώρας μας, παρά τις δυσκολίες του, έχει ισορροπήσει και το ενδυναμώνουμε συνεχώς με παρεμβάσεις», τόνισε ο υπουργός Εργασίας.

Ο κ. Βρούτσης κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι ακολουθεί τακτική μικροκομματικής υπεκφυγής και δεν ανταποκρίνεται στις εκκλήσεις του υπουργού Εργασίας να αποκαλύψει τις θέσεις και προτάσεις του για το ασφαλιστικό. Παράλληλα, χαρακτήρισε τραγικό το περιεχόμενο της ερώτησης του κ. Στρατούλη, λέγοντας ότι αντικατοπτρίζει τις προθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για το ασφαλιστικό σύστημα της χώρας, προθέσεις οι οποίες αν εφαρμοστούν θα βάλουν σε κίνδυνο τις συντάξεις όλων και θα τινάξουν στον αέρα το ασφαλιστικό σύστημα της χώρας.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Στρατούλης κάλεσε την κυβέρνηση να απαντήσει για «όσα τους τελευταίους δύο μήνες επισήμως ή ανεπισήμως διαρρέονται είτε από πλευρά της τρόικας είτε από την κυβέρνηση ότι υπάρχουν πιέσεις της τρόικας για νέες περικοπές στους μισθούς με τη μορφή των περικοπών σε ΛΑΦΚΑ, για μείωση του κατώτερου μισθού με την αφαίρεση του προνοιακού μέρους και για την αύξηση των προϋποθέσεων για την κατώτερη σύνταξη».

Δείτε τα βίντεο:






Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.