Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Σκότωσε συνάδελφο της συζύγου του επειδή ζήλευε

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τυφλωμένος από τη ζήλια ένας 39χρονος Κινέζος δολοφόνησε έναν συνάδελφο της συζύγου γιατί νόμιζε ότι ήταν εραστής της.

O Qin Han πλησίασε τον άνδρα που θεωρούσε ότι είχε σχέση η γυναίκα του και τον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου, στη μέση του δρόμου. Έκανε όμως λάθος. Ήταν απλώς συνάδελφός της.

Ο ζηλιάρης σύζυγος ήταν πεπεισμένος ότι η σύζυγός του συναντούσε κάποιον κρυφά και επί μήνες το ζευγάρι που έμενε στην πόλη Xinxiang καυγάδιζε συνεχώς.



Εκείνη την μέρα, μετά από ένα ακόμη άγριο καυγά, ο Qin , πατέρας δύο παιδιών, αποφάσισε να πάει στον χώρο εργασίας της συζύγου του για να πιάσει στα "πράσα" το παράνομο-όπως νόμιζε-ζευγάρι.

Τη στιγμή που η σύζυγός του και η συνάδελφός του έβγαιναν από το γραφείο, ο Qin εμφανίστηκε μπροστά τους ξαφνικά και άρχισε να τους κατηγορεί ότι είχαν συνάψει ερωτική σχέση πίσω από την πλάτη του.

Ο συνάδελφος της συζύγου του αρνήθηκε τα πάντα και σηκώθηκε να φύγει. Τότεο, ο Qin έβγαλε το μαχαίρι και του επιτέθηκε με μανία.

Όταν έφτασαν οι πρώτες βοήθειες στο σημείο, ο άντρας ήταν ήδη νεκρός, ξαπλωμένος στο δρόμο σε μια λίμνη αίματος .

"O δράστης καθόταν εκεί, δεν επιχείρησε να διαφύγει μόλις έφτασε η αστυνομία" είπε ένας αυτόπτης μάρτυρας. "Η σύζυγός του ήταν σε κατάσταση υστερίας, του φώναζε και έλεγε 'Τι πρέπει να κάνω εγώ τώρα΄. Αντίθετα εκείνος φαινόταν πολύ ήρεμος. Να προσέχεις τα παιδιά μας, δεν έχεις καμία σχέση με αυτό που έγινε", σημείωσε ο μάρτυρας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.