Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

«Με χτυπούσε συνέχεια, φοβόμουν ότι θα με σκοτώσει»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις από πρώην του Πιστόριους.

Σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις προχώρησε η πρώην σύντροφος του 27χρονου Παραολυμπιονίκη, Σαμάνθα Τέιλορ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι θα μπορούσε να είναι η ίδια στη θέση της δολοφονημένης Ρίβα Στέενκαμπ.

Μια φορά αναγκάστηκε να κρύψει το όπλο του Πιστόριους, γιατί φοβόταν πάρα πολύ ότι θα τη σκοτώσει και όπως είπε χαρακτηριστικά η 20χρονη: Θα μπορούσε να συμβεί σε μένα».

Η Σαμάνθα υποστήριξε ότι το σώμα της ήταν πάντα γεμάτο μελανιές από το ξύλο, ενώ τόνισε ότι ο πρώην σύντροφός της της ασκούσε και ψυχολογική βία.

«Ο Όσκαρ συνήθιζε να με κλειδώνει στο σπίτι του και μετά έβγαινε. Δεν είχα φαγητό, δεν μπορούσα να βγω έξω. Ήταν επικίνδυνο. Συχνά, έβγαινε και μου έλεγε ότι θα επιστρέψει σε μια ώρα και τελικά έλειπε όλη μέρα ή όλη νύχτα. Δεν είχα νέα του όλη τη νύχτα και το κινητό του ήταν κλειστό», αποκαλύπτει στη Mirror.



«Αυτό που συνέβη στη Ρίβα, θα μπορούσε να συμβεί σε μένα. Είμαι σίγουρη ότι θα μπορούσα να είμαι στη θέση της, πολλές, πολλές φορές. Γίνεται τρελός! Θυμώνει τόσο πολύ, που δεν μπορεί ούτε να μιλήσει. Ήταν φρικτό. Με χτύπαγε συχνά, είτε από θυμό, είτε και για πλάκα. Είχα μελανιές και ουλές. Πονούσα πολύ», είπε.

Και συνέχισε: «Ένα βράδυ, είχαμε καλέσει φίλους στο σπίτι του για φαγητό. Όλοι είχαμε πιει λίγο παραπάνω, αλλά εκείνος έπινε ένα δυνατό λικέρ. Μετακίνησε όλους τους καναπέδες, έβαλε φωτιά στο πάτωμα και χόρευε γύρω της. Το πάτωμα είχε μάρμαρο και έριχνε αλκοόλ για να βάλει φωτιά. Κάποια στιγμή γλίστρησε και έσπασε ένα δόντι του. Αλλά ήταν τόσο μεθυσμένος που νόμιζε ότι όταν χτύπησα. Άρχισε να ουρλιάζει. Έψαχνε το όπλο του. Μου έλεγε ότι είμαι σκύλα, γιατί τον χτύπησα. Μετά πέσαμε για ύπνο, αλλά εγώ συνέχιζα να φοβάμαι. Όταν μπήκαμε στο δωμάτιο, έκρυψα το όπλο του, γιατί πίστευα ότι θα το χρησιμοποιούσε. Το έκρυψα κάτω από το κρεβάτι γιατί ήξερα ότι δεν θα ψάξει εκεί. Κρατούσε το όπλο στο κομοδίνο του ή στο πάτωμα, δίπλα στα προσθετικά μέλη του. Κοιμόταν από τη δεξιά πλευρά, κοντά στα παράθυρα και ποτέ δεν κρατούσε το όπλο κάτω από το κρεβάτι, όπως υποστήριξε στην απολογία του».

Να σημειωθεί ότι ο Όσκαρ Πιστόριους κρίθηκε ένοχος για φόνο εξ αμελείας με τη μέγιστη ποινή να είναι τα 15 χρόνια φυλάκισης, ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο να μην μπει καθόλου φυλακή.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.